Пускам и един клип, да се види как е през деня картината -
YouTube май нещо ги компресира или аз не знам как да ъплоудна. На комп-а е почти "кристал Перник" картината. Ще пусна да записва на максимална разделителна способност тея дни, да видя дали ще има разлика след като кача в нет-а файловете.
@JORDITO - Клипчетата са в mp.4 формат, но не мисля, че имат някакъв лог за скорост. Тя, скоростта, си я изписва на картината. Иначе ги именува с дата и час. Ако се свали ей т'ва >>>
http://www.registratorviewer.com/download_en.html - вкарва се файла в него и като се пусне през този "вюър" освен картина, дава и карта на която се вижда как се движиш по маршрута (май е гугъл мапс), показва данни по три оси от G-сензора - ускорение ляво-дясно, напред-назад, нагоре-надолу. Странното е, че не ми показва скоростта на движение, но пък нея я има изобразена при щампата с датата (когато камерата си е намерила GPS-ите).
@micyri - Цецо...много ме кефи как изтегля на трета и четвърта бре! Иначе си пускам мигачите
@zar - факт е, че остават отпечатъци. Обаче, вендузата не я свалям, а си я оставям да си седи. Само камерата махам от нея
@Svetilio - точно ей за такива "професионалисти" съм я взел. Добре, че при теб е минало без щети и недай си Боже - удар! И тоя миндил, вози хора...