Ще спестя дългото писане на т'ва през какви историйки минах и направо ше се фукам, че гледам ме "солят" разни индивиди тук:
Да Ви кажа най-напред "Добър ден!", нали, да си започнем така...културно. С някои явно се познаваме, с други - дай Боже ще се... Та, както казах, няма да се мотам с ала-бала - ей я новата печка, заместника на О1 L&K-то (от което съм ужасно доволен)!Цецо75 написа:Ами да почва с децата, а другото ще го измислимcoverdale написа:За семейство с две деца е идеален Супърба...
П.П. Сега остава и Велко да навиеш да вземе и той един.
Колата е Octavia RS CR-170 (CEGA сърце), 11.2009 (по VIN - 2010), тъмно сив - много ми допадна цвета. От Швейцария. Освен ръчните скорости и климатроника на които държах, има разни глезотийки като навигация Columbus, подгряване на предните седалки, сензор за дъжд и светлина, затъмняващо се огледало, подлакътник на задните седалки с дупка за ски към багажника... Разбира се и нормалните за RS джаджи - RS-look предна и задна брони, 'жанти 17", LED дневни светлини, готин накрайник на ауспуха, дооооста запазен салон, графитен таван, триспицов волан с перфорирана кожа, кожен лост на скоростите и кожена ръчна спирачка - абееее, както си трябва. Имала е и Bi-Xenon Adaptive Frontlight System (AFS), но в момента липсва за съжаление...
Ами това е - заместника на L&K-то...meet...the RS
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)