Octavia 2 RS CR-170 FL - zloqq

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2004г. до 2013г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аватар
zloQQ

ŠKODA MASTER

Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA
Обратна връзка:

Мнение от zloQQ »

Бе...явно съм новобранка и нещо не се ориентирам още на 100%, та ако не е за тук т'ва ми мнение - моля да го метнете дето трбява [smilie=pardon.gif]
Ще спестя дългото писане на т'ва през какви историйки минах и направо ше се фукам, че гледам ме "солят" разни индивиди тук:
Цецо75 написа:
coverdale написа:За семейство с две деца е идеален Супърба...
П.П. Сега остава и Велко да навиеш да вземе и той един. [smilie=hunter.gif]
Ами да почва с децата, а другото ще го измислим ;)
Да Ви кажа най-напред "Добър ден!", нали, да си започнем така...културно. С някои явно се познаваме, с други - дай Боже ще се... Та, както казах, няма да се мотам с ала-бала - ей я новата печка, заместника на О1 L&K-то (от което съм ужасно доволен)!
Колата е Octavia RS CR-170 (CEGA сърце), 11.2009 (по VIN - 2010), тъмно сив - много ми допадна цвета. От Швейцария. Освен ръчните скорости и климатроника на които държах, има разни глезотийки като навигация Columbus, подгряване на предните седалки, сензор за дъжд и светлина, затъмняващо се огледало, подлакътник на задните седалки с дупка за ски към багажника... Разбира се и нормалните за RS джаджи - RS-look предна и задна брони, 'жанти 17", LED дневни светлини, готин накрайник на ауспуха, дооооста запазен салон, графитен таван, триспицов волан с перфорирана кожа, кожен лост на скоростите и кожена ръчна спирачка - абееее, както си трябва. Имала е и Bi-Xenon Adaptive Frontlight System (AFS), но в момента липсва за съжаление...
Ами това е - заместника на L&K-то...meet...the RS ;)
image1.JPG
image2.JPG
image6.JPG
image8.JPG
image11.JPG
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Ежедневни приказки

Мнение от BlackPearl »

Пърлев, къде е багажника за велосипеди?
[smilie=sarcastic.gif]
Изображение
Аватар
lubomirov1985

Škoda Мод

Гараж: 1. Mercedes - Benz W164, Edition 10 - 320 cdi 4matic
2. Land Rover Freelander 2.0 TDI

Ежедневни приказки

Мнение от lubomirov1985 »

Честита да е, Велко! Да си поне толкова доволен, колкото от 1-чката [smilie=hunter.gif]
Бирата е божествена напитка!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
Аватар
SimichOil

Škoda Ludicrous

Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
Обратна връзка:

Ежедневни приказки

Мнение от SimichOil »

Честито :) Страхотно изглежда...Със здраве и много усмивки да ви служи вярно.

Още една О2 РСка ФЛ [smilie=yahoo.gif]

Какво значи че е имала Bi-Xenon Adaptive Frontlight System (AFS)? Защо го няма вече ?
(Само за справка - не е би-ксенон - за дългите си има отделен фар - този за късите се мести по време на движение, но не играе роля на дълги)
Sec8200

ŠKODA MASTER

Гараж: под наем

Ежедневни приказки

Мнение от Sec8200 »

много е готина и лачена браво

със здраве да си я караш и да те заведе на много яки места!
Аватар
zloQQ

ŠKODA MASTER

Обратна връзка:

Ежедневни приказки

Мнение от zloQQ »

Има си багажник и за колела и за ски ;)
Липсват, понеже е видяла някоя твърда повръхност челно. И разбира се, няма да ѝ сложат оригинални ксенонови фарове. В интерес на истината, фаровете са чисто нови, с китайски ксенон и правят ден пред колата. Надявам се скоро да смогна да си я върна във вид както е била по рождение, но предвид не малката цена - ще е след известно време. А че е Би-Ксенон - явно са ме заблудили в ЕТек щото я гледах по рама и така ми казаха от там. Но има модули ала-бала, защото си изписва грешката и си иска очетата дето се въртят [smilie=wacko2.gif]
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2

Ежедневни приказки

Мнение от BlackPearl »

Само козметично отпред е била интервенцията, надявам се? [smilie=music.gif]
Изображение
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Ежедневни приказки

Мнение от bega4kata »

Ха честито, много е хубава.
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Аватар
coverdale

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21

Ежедневни приказки

Мнение от coverdale »

Честито,Велко!
Послушал си ме значи.Хем комби,хем бързо,пък и цвета е супер.
Със здраве и без проблеми да си я караш по планини и полета! браво
Аватар
TheSaint

Škoda Racer

Гараж: Octavia RS230
Обратна връзка:

Ежедневни приказки

Мнение от TheSaint »

Честито. Много добре изглежда, страхотно оборудване а цвета не е "капризен" но пък е впечатляващ!
Аватар
Вероломния Кръчмар

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
Обратна връзка:

Ежедневни приказки

Мнение от Вероломния Кръчмар »

Венци, Честито !!! Ти афиф или грозна кола няма да вземеш, :) отново си ударил 6-цата с тази красавица, браво !!! Винаги с кеф да си я караш, радоста ти от нея никога да не намалява и сега, със съдействието на този звяр с голямо и мощно сърце, :) да продължаваш да покоряваш върхове и да посещаваш невероятно красиви места.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"

Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Аватар
stefan L

Skoda Electric

Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.

Ежедневни приказки

Мнение от stefan L »

Честито Велко! С голям кеф и абсолютно безаварийно да си я джиткаш!
Аватар
The Hooligan

Škoda Racer

Гараж: FreakOBoost

Ежедневни приказки

Мнение от The Hooligan »

Честито Велко, със здраве да се кара и безаварийно! Много е добра!

браво
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
Аватар
zloQQ

ŠKODA MASTER

Обратна връзка:

Ежедневни приказки

Мнение от zloQQ »

Благодарско за пожеланията! Да Ви се връщат с вашите автомобили :)
Принципно, личеше ѝ че е удряна, но не мисля, че е било чаааак толкова сериозно. Роговете са си читави, двигателя е пушка! Сменени са радиаторите, интейка го е хванала липсата (бяха принадили няква тръба, колкото да не е без хич), можело е да хванат калниците с хубава заварка, а не само на точки, а и капака е можело да го оправят по-добре, щото ми надстърча решетката в краищата... Яде ме е за фаровете, че са обезобразили леко инсталацията с големия нож, но ще си я оправя. Т'ва като цяло са ламарини и не е проблем да се напаснат и оправят, както си трябва - мое мнение разбира се. Важното е, и аз за т'ва я харесах и взех, че след като я закачихме на компа си показа, че е на реални километри (има си и сервизна книжка, а и продавача от който са я взели джамбазите всъщност е единствения собственик - телекомуникационна компания). Освен т'ва, дюзите са с перфектни показатели, DPF-a си е на място и си бачка, не е префлашвана никога, няма хлоп-тром грам, вози стегнато (и малко твърдичко според мацката до шофера), съединителя и скоростите са като нови, турбото е в перфектно здраве...абе всичко си е ОК с изключение на дребни според мен неща. Снощи я разходих до Златните мостове на Витоша - много добро поведение в завоите ми се стори, както и чудесен отклик от десния педал получих.
Бях се спрял в края на търсенето на Yeti, Scout или Octavia и изискванията ми бяха да има поне 140 коня под капака, ръчни скорости и климатроник. За малко да взема едно Yeti, но се разминахме нещо с продавача и го продаде на друг човек. Но пък тази RS-ка чудно ми лепна - като плесница - много съм доволен. Мисля да сменя т'ва-онова (волан и педали), да взема нещо допълнително (радар детектор, видеорегистратор и може би камера за заден ход ако става)...нищо фрапантно. LED може би ще набухам навсякъде, където е възможно също. Ще се помъча и AFS-a да ѝ върна, но ще видя кога ше имам финанси за начинанието, че...страх братче са цените в ЕТ. За сега няма да я натягам по двигателя и прочее. Не съм фен на гонките или каране на писта. Магаренца та са достатъчно за да си разцъквам между светофарите и да нямам грижи за пътувания и бързи изпреварвания. Пък и тук като гледам май съм с най-слабичката кола, хахаха. Къде ще Ви гоня - то няма догонване вашето!
Та така... Доволен съм, карам си я и си свиркам :)
Поздрави!
Аватар
The Hooligan

Škoda Racer

Гараж: FreakOBoost

Мнение от The Hooligan »

По-хубаво от заводското- няма! Карай си я с кеф и се кефи на макс :)
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia II”