bega4kata написа: 15.01.2026, 20:21:58
Ама ако съм психар
bega4kata написа: 15.01.2026, 20:21:58
Но това може да е заради такива мнителни граждани пуснали слухове и аз почвам да се притеснявам заради тях
Глупости
zloQQ написа: 15.01.2026, 20:32:42
и "лекуването" на светещи лампи по таблото с...лепенки...
На бащата чероки преди години, лампичките по таблото се оказа че магистралите към тях за презапоени, така че да светват при контакт и после тишина
bega4kata написа: 16.01.2026, 10:58:34
Такива цигански работи са от преди 15-20г.
ПАК глупости.
pavel31 написа: 16.01.2026, 11:32:43
Сигурно някъде, някога са се случвали такива шашми ама мамка му от толкова мнителност как заспивате + бонус въпрос: ако си мислите, че ви мамят се отива при сервиза (отговорника или там който е чорбаджия) и се говори с него?. По форумите тия теми са малко ... автомобилен фолклор според мен (като при рибарите).
Отново глупости.
И айде за теб ХИПОТЕТИЧНО, за мен реален случай И от шкода миналата седмица. И от тойота преди няколко години.
Какво се случва, няма да разказвам отново за шкода, само при приемчика.
Казвам ТАЯ кола НЯМА, не няма ОТВЪД пределите на възможното е ТАЗИ конкретно кола, да има лед.
отговор: "Господине не знаем къде е карана" Точка.
Малко припомняне за тойота.
Понеже ЗНАМ от кумът ми за тази схема. Хибридите имат едно тъпо филтърче под седалката дето УЖ чистят за 50 левчета.. НО НЕ ГО правят.
Как го разбрах. Понеже СЪН не ме хваща според вас. Сложих хартийка. малко парченце, което ще падне при отваряне на капака.
Взимам колата гледам хартишката там...
Връщам се при приемчика киселяк в тойота. И го питам (правя се на две и половина) извинете какво е това хибридно почистване. Взема да ми обяснява, прекъснах го и викам ЗНАМ какво е и как се прави има го в инструкциите и съм си го правил САМ. Но вие не сте го правили.
Взе да вдига гири взе ключа с мръсна газ я вкара смъкна капака взе да ми обяснява. Пак му казах къде как какво защо седи и се прави и му казах. Маркирал съм капака бе, не сте го пипали.
От тогава при тия мишкари не съм стъпил, обикалях България да си обслужвам колата.
В шкода, всеки път ми гасят даш камерата. Защо?
The Hooligan написа: 16.01.2026, 11:52:41
а за това че се превръщаш в говорител на всички сервизи в БГ и ревностно ги браниш.
И аз това се чудя, какво скачаш на къс пас да защитаваш всичкото сервиз.
Никой не е казал че всички са така. Нито че всеки път е.
Но го има.
И ако вие не може да спите, ако си проверите щеката и филтъра, вероятно има други проблеми а не мнителността към служител в голям сервиз, който както казах няма конкуренция