Потвърждавам, по-слаб е шумът. С ветробрани съм, и на предишните коли винаги съм слагал.димон написа: 19.12.2025, 19:23:33 Ако свалиш леко стъклото по - слабо ли шуми в сравнение с преди ?

Днес ще я пробвам и ще споделя. Относно уплътненията, Октавията ми е на 15г., нямам проблеми с уплътненията и незатваряне на прозорци. Тази марка ветробрани се слага без метални държачи в процепа на стъклото.димон написа: 19.12.2025, 19:23:33 Те, че кефят така е, сподели относно шума, чуват ли се ? Ако свалиш леко стъклото по - слабо ли шуми в сравнение с преди ?
+1PPG написа: 20.12.2025, 10:03:18 Като вали дъжд и сняг не ми вали в купето и най вече по копчалъците. Бих се въздържал от определения, като цигания! Много неща не харесвам и са далеч по фрапиращи за мен, но не ги определям като цегания, а вие си ги кичите по колите.
На мен ми вършат работа, не съм ги сложил за красота,
Покарах я днес, та, на леко отворен прозорец е по тиха с ветробраните. Пробвах я с музика и без, принципно винаги карам на музика, карах я с около 100 км. в час. Сега на затворен прозопец, тук няма да съм много коректен, че не съм се заслушвал как е преди, и се съм на музика. Смятам, че не е драма или фрапантно по шумна, имаше много движение около мен, без музика се чува движението, с не усилена музика, не се чува външния свят.димон написа: 19.12.2025, 19:23:33 Те, че кефят така е, сподели относно шума, чуват ли се ? Ако свалиш леко стъклото по - слабо ли шуми в сравнение с преди ?

Не разбирам, защо ТОЧНО като вали дъжд и сняг, трябва да си държиш прозорците отворениPPG написа: 20.12.2025, 10:03:18 Като вали дъжд и сняг не ми вали в купето и най вече по копчалъците.

Понякога чакам с часове в колата, като вали дъжд пролет, лято си отварям джамовете.