Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Интересува ме, какви джиджавки сте си взели за колата? От кои сте останали доволни, от кои не? Обмислям да се набалбуча с това онова, стига да е наистина практично.
Благодаря на включилите се.
Skoda KODIAQ 2025 Sportline Plug-in Hybrid 1.5 TSI 204 hp
Аз съм по ненатрапчивите, имам цветни капачки. Искам и друг малък детайл някъде, ама не ми идва идея:
Тия са от Алито.
Current: Skoda Superb III Combi Facelift L&K, 2.0 TSI 280hp - 2024г
Ex: Opel Insignia A Sports Tourer FL 2.0 TDI Automatic 170hp - 2016г
Ex: Opel Vectra C FL 2.2 Direct Automatic 150hp - 2008г
Ex: Audi A6 Avant C4 Quattro 2.5 TDI 140hp - 1996г
Цветни капачки на Суперб ЛК.....от Алито, не е никак добра идея. По принцип от личен опит казвам, всичко освен джанти е циганийка. Понякога, някой лип или заден дифузьор може да стои добре, но само на РС модели.
Лично мнение относно екстериора.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
krachunov написа: 29.10.2025, 09:40:23
спрямо как са фабричните лед, където е като с нож
е няма как да стане като фабрични..., но е важното като минеш срещу мен да не ти избода очите Реглаж на фаровете и никой не ми е святкал, така че е в пъти по добре от фабричните халогенни свещи.
А на какви калъвчета за ключа сте се насочили?
Виждам има и едни "вежди" за страничните огледала, за да пази от директен дъжд. Някой вземал ли е подобни?
Skoda KODIAQ 2025 Sportline Plug-in Hybrid 1.5 TSI 204 hp