Именно защото малко вероятно някой да купи зимни летни всесезонни и още едни за контрола, гледаме тестове. Е дето съм пуснал. В лабораторни условия може да минеш колкото пъти искаш през едно място и то все ще е с едни градуси и влажност.Архимандрит Дионисий написа: 15.10.2025, 11:47:46 Равни условия. Не знам как го разбираш ти, но аз го разбирам така.
Не баш, в спора се ражда истината. Ама за да има спор, трябва да имаш информация. Аз за което споря е само хора които не са виждали такова животно, да не коментират.Архимандрит Дионисий написа: 15.10.2025, 11:47:46 Няма смисал да се караме коя е най-добрата. Мисля, че повечето тук вече сме изтъркали по няколко комплекта гуми и всеки може сам да си направи преценка коя гума да избере. И нека колегите да споделят какви марки и гуми ползват това е обратна връзка.
Ама същите го приемат лично и почват да разбират грешно как им отърва, че съм защитавал, че е най - добрата гума и тн простотии.
Понеже се и бъзикаха как не са разбрали правилно, което е неопровержим факт. Е искат тестове, те ти тестове.
Аз мога да го потвърдя с едните гуми, значи работи и е чудесно. Ама някой да дойде и да ми каже, не съм карал АМА НЕ СТАВАТ.. ми