Какво се правиш на луд като още юни месец тази година писах, че именно на такава кутия ми изписа грешка на скоростната кутия след около 2.5 часа каране на 30+ градуса външна температура плюс жега като цяло - планински пътища от язовир Батак към Гърция обаче през Велинград и Банско. И то най-голямата ми грешка беше, че бяхме натоварени до козирката, а пък исках да карам икономично и дори и по стръмните наклони нагоре давах умерено газ на нормален режим, което явно допълнително е измъчило скоростната кутия. После като поизстина малко, грешката изчезна и после все едно нищо. Според активно потребители тук обаче, това е било ясна индикация за проблем с мехатроника и мога да ти намеря темата на всички дето писаха, че включително кодове ми цитираха които не знам какво магическо кълбо са имало да разберат защо точно изписва, че кутията е в авариен режим.
Това, което предварително ми казаха от ЕТ според описанието и ситуацията е, че най-вероятно говорим не за проблем с мехатроника, а за чиста проба претоварване и включване на защитата на кутията с цел предотвратяване на прегряване и истински проблем.
Което е логично за мен и да чукна на дърво нямам проблеми от юни до сега. Но само казвам нали, че ако се бях паникьосал и подлъгал по нечии предположения тук, можех да сменя “профилактично” масло, филтър И мехатроник прии някой “майстор” и да набутам едно 3-4 бона в джобджето на хитрягата “Х” с мъдрите му съвети и компетентността си, да му благодаря за съдействието и помощта, а той да е сменил в най-добрия случай маслото и реално заради това и проблемът да се е решил в последствие. Това хипотетично нали, да не се обиди пак някой стил гузен негонен бяга
П.п. Имам си познати с познати в ЕТ и ако искам мога да видя всичко, което са правили по колата ми и да видя и записи на всичко камери, които са налични, както о кой тогава е бил на смяна и изобщо не се притеснявам да давам гласност на каквото и да е било. Ей примерно знам, че е имало на времето един хитряга там дето е карал оставени през уикенда в сервиза коли на клиенти без разрешение за собствено ползване да впечатлява мацките там и да злоупотребява с доверието на клиентите и сервиза, оронвайки репутацията им пред всичко разбрали и потърпевши. Та, хванали са го и веднага марш с 200. Аз ако съм работодател тоя разбера ли го какво го в правил, ще се погрижа да не си намери работа в сервиз повече. А може пък верно да съм я работодател в ЕТ, я някой Меринджей там,я някой вътрешен одитор, я някой поставен клиент, you never know
![kiss3 [smilie=kiss3.gif]](./images/smilies/kiss3.gif)