Искам да попитам дали плащането ми на членски внос е светнало
Поздрави ,
Мирко
4-5 (като 5 рядко) карам сезонните. Всесезонни поне по моите километри 3 биха били максималноhilldegarn написа: 09.10.2025, 16:23:05 На Октавията реално си го представям да ги карам около 4-5 сезона тотал преди да трябва да ги изхвърля, като някъде по средата на този цикъл, ще ги развъртя, предни/задни, за да се износват по-равномерно.
може би има конкретна тема?

![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
Измерих височината на грайфера днес - 5.5-6мм.martinp написа: 08.10.2025, 23:14:13 Аз съм адски доволен от моите всесезонни Bridgestone. Сложих ги миналата година в края на лятото, и не съм ги сменял от тогава. Това ще им е втора и последна зима, тъй като в края ѝ ще са навъртяли над 60 хил. км. Видимо са в доста добро състояние, утре ако не забравя ще измерят и дълбочината на грайфера след 40 хил. км каране. На око има поне 5 мм.
Карам от 10 години само с всесезонни гуми, с много малки изключения. За нашите атмосферни условия са перфектни.

Разбира се, че са компромис. Всичко е компромис. За гумите най-големият е, че на сухо караме с нарязани гуми, а не със сликове и губим от грипа. Обаче всички правим този компромис защото ако завали...ЦецоNOL написа: 10.10.2025, 21:45:19 Все пак много народ се води от тези тестове за мен всесезонните гуми са си компромис.
Тогава, може би, всесезонната ще е по-голям компромис. Има ли всесезонна гума клас А на мокро?

Компромис е когато човек караЦецоNOL написа: 10.10.2025, 21:45:19 Все пак много народ се води от тези тестове за мен всесезонните гуми са си компромис.
Аз съм карал на 4х4 всесезонни гуми по 680лв бройката - Мега КОНТИНЕНТАЛ някакъв.Архимандрит Дионисий написа: 10.10.2025, 22:16:43 Досега май повечето който са пробвал всесезонни гуми продължават да карат със тях. Има колеги който споделиха това.