PPG написа: 19.09.2025, 11:53:08 Разликата между мен и теб е разликата между теб и онзи дет те е направил целия в киша, а дано си ме разбрал сега.
Пак говорим заучени глупости ми се струва, а?Цецо75 написа: 19.09.2025, 13:11:34 Той да дойде на ските, да запука пак снега като миналата година и ще седя да му се наслаждавам с тоя кросклимат и тоя дакел.![]()
Защото и ски карам. И тази зима и сняг имаше, та и на Витошата (от която по - високо нЕма) се качвах та си играх. И вЕрвайте ми както казваше един пелтек, крос климат 2ката са повече от перфектни.
Разликата между мен и теб е, че аз пиша факти лично доказани по емпиричен път от мен...+още един за който знам от 1во лице. Ти пишеш как усещаш света на база нула опит. Или ако не е нула, на някакви ренталки с незнайни какви гуми. Това е разликатаPPG написа: 19.09.2025, 11:53:08 Разликата между мен и теб е разликата между теб и онзи дет те е направил целия в киша, а дано си ме разбрал сега.
Както казах всички скептици на всесезонна, са нещо като противниците на еврото. Зяят много, 0 покритие.
Факт - как... отговора е перфектно.
в 99% от случаите в които ще караш, покриват всички нужди.
Както важи и за сезонните там процента е по - малък. Понеже особено есенно-зимния и зимно-пролетния, винаги има период в който или караш с летни в по - студено. Или с зимни, в по топло.