Успех в развитието на бизнеса.

И аз съм хвърлил око на Stage 3 за RS-ката, но първо мисля да потествам известно време Stage 1, за да имам база за сравнение.

Мога да предложа RacingLine badge, който автоматично дава 20+ коня само от лепилото

Аз понеже съм малко далеч от тунинга и стейджовете... Но това не е ли кода на двигателя, който слагат и в Кодиак РС 2025?
Kodiaq-a след 2021+ ( по спомени тогава излизаше фейслифта ) е с EA888 Gen.4 мотор, същият който слагат и на Octavia VRS 2.0 TSI.

Да, 265 е новия, спрямо 245 стария. Просто ми стана интересно с тия тунинги, мапове и т.н. как от 280 коня става 400+... Но тези разсмисли мисля да ги засиля след изтичане на гаранцията
Абсолютно нормално разсъждение, доста ( включително и аз бях там ) са в "гаранционна медитация" и само четат, мислят и потриват ръце и чакат да минат 5-те години

Ако само с ремап и един кулер или интейк се докарат 100+ без това да оказва негативно влияние на двигателя (експертите ще кажат, аз нито съм рейсър, нито ще ходя по драгове), съ сигурност ще го направя. Горе долу като пари към днешна дата колко би излезнало - ремап, кулер и интейк?neshtoZabavno написа: 02.07.2025, 09:12:30 Така че, не е чак толкова изненадващо, че след едно добро ремапване и леки хардуерни подобрения – като интейк или интеркулер – мощността скача доста над стандартната.
Конкретно за EA888 Gen.4, двигателя, който е в Octavia VRS и Kodiaq VRS без интейк и кулер се докарват 100 к.с ( според техния сайт ). Това скоро ще мога да го потвърдя, но в зависимост от мап-а за 95 RON / 98 RON уж има разлика в конете, но колко е не се споменава от RacingLine.

Няма варианти да правиш тунинг, без да се оказва влияние на двигателя ))) Просто това влияние няма никакъв начин да бъде остойностено и е въпрос на собствена преценка или на доверение в преценката на някого другиго.
Аз бих допълнил,че тунинга не влияе само на двигателя, но и на много други компоненти по автомобила.peyopetrishki написа: 02.07.2025, 11:10:29 Няма варианти да правиш тунинг, без да се оказва влияние на двигателя