RedLine+ - Официален дистрибутор на RacingLine+ тунинг части и софтуер

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аватар
neshtoZabavno

Škoda Фен²

Гараж: Skoda Octavia VRS Estate 2.0 TSI 2023

Мнение от neshtoZabavno »

Здравейте, колеги!

Откакто си поръчах RS-ката (линк към темата ми тук) през далечната 2023-та година, желанието ми беше с времето да променям някои неща по колата – както по механиката, така и по софтуера. След доста четене, проучване на тунинг сцената и различните компании, които предлагат решения за платформите на VW групата, открих RacingLine. Тогава забелязах, че в България няма официален начин да се поръчат техни части и ми светна една лампичка. С времето обаче се появиха други приоритети (включително и едно прекрасно ново начало в семейството) и идеята временно остана на заден план с това и плановете за ъпгрейд по колата, но никога не съм спирал да си мисля за това и с времето си избистрях какво точно искам да се случи с колата.

В началото на тази година обаче реших, че няма смисъл повече да го отлагам и се заех сериозно със задачата. Започнах преговори с RacingLine относно официално дистрибуторство и след доста комуникация нещата се случиха – и така се роди:

RedLine+

В сайта ще откриете почти всички тунинг продукти, които RacingLine предлага – от intake системи и интеркулери, до целия им OEM+ софтуерен пакет за различните двигатели и скоростни кутии от VW групата. Работя активно и по това да имам повече наличности от ключовите им продукти, така че поръчките да стават по-бързо и лесно ( демек пада яко пазаруване на тунинг части ).

RedLine+ обаче няма да остане само с RacingLine – това е само началото. Вече съм в процес на договаряне с други утвърдени производители и съвсем скоро ще започнат да се добавят:

– Части за окачване и подобрения по управлението
– Джанти от известни марки
– Професионална автокозметика и аксесоари
– И още интересни неща, свързани с тунинга, поддръжката и удоволствието от шофирането

Целта ми е RedLine+ да се развива като подбран магазин, в който ще намирате само неща, които наистина си заслужават – без случайни продукти, само качествени решения, които сам бих сложил на колата си ( очаквайте ъпдейт и скоро по тази тема ).

Ако имате въпроси, нужда от съвет, консултация или търсите нещо конкретно – винаги може да ми пишете. Ще се радвам да помогна с каквото мога.

Ще се радвам и да споделите мнение за сайта:
www.redlineplusbg.com

Поздрави,
Нури

П.С. Извинявам се предварително ако откриете някой друг малък бъг в сайта, който съм пропуснал да оправя! Ще бъде коригирано!
И се извинявам ако не съм сложил темата в грешната секция.
Изображение

RACINGLINE ▪️ 034MOTORSPORT ▪️ SCORPION EXHAUSTS ▪️ MILLTEK SPORT ▪️ APR ▪️ KW SUSPENSION ▪️ CTS TURBO ▪️ DO88 PERFORMANCE ▪️ FORGE MOTORSPORT ▪️ WAGNER TUNING ▪️ EVENTURI
Audirulzz

Škoda Racer

Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
Обратна връзка:

Мнение от Audirulzz »

Браво.
Евала за ентусиазма.
Кефят ме хора като теб.
Аватар
zalmaneca

Škoda Фен²

Гараж: Octavia 4 FL 2.0 TSI 265hp '25
ex Superb 3 FL L&K 2.0 TDI 190hp '20
ex Opel Astra GTC 1.9 150hp+ '08
ex Peugeot 206 1.4 75hp '00
ex Renault 11 1.7 90hp '87

Мнение от zalmaneca »

Успех и доволни клиенти!
Пожелавам си перманентен код за шкода нещица [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
neshtoZabavno

Škoda Фен²

zalmaneca написа: 10.06.2025, 21:52:50 Пожелавам си перманентен код за шкода нещица
Забравих да спомена, че си има перманентен промо код за перманентна отстъпка за Шкода Форум: SKODA_FORUM [smilie=sarcastic.gif] [smilie=hunter.gif] !
Изображение

RACINGLINE ▪️ 034MOTORSPORT ▪️ SCORPION EXHAUSTS ▪️ MILLTEK SPORT ▪️ APR ▪️ KW SUSPENSION ▪️ CTS TURBO ▪️ DO88 PERFORMANCE ▪️ FORGE MOTORSPORT ▪️ WAGNER TUNING ▪️ EVENTURI
STOPSKI

Шкода Новак

Мнение от STOPSKI »

Успех и късмет!
Аватар
tsb

Škoda Ентусиаст

Гараж: Шкода Карок 1.0TSI DKRF 2019г.
Мазда 626 GF 1.8 бензин/газ 2000г.

Мнение от tsb »

Успех в начинанието и много успешни проекти с колеги!
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.
Аватар
lanshot

Škoda Фен

Гараж: Superb Combi L&K 280hp 2024
E 55 AMG 1998

Мнение от lanshot »

Сууупер ! Най-накрая и в България да има дилър! Успех 🙏🏼
Аватар
zloQQ

ŠKODA MASTER

Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA
Обратна връзка:

Мнение от zloQQ »

Чудесно начинание, страхотна идея! Желая успех и всеки клиент да довежда поне по още един браво
Аватар
YYakovliev

Почетен член

Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm

Мнение от YYakovliev »

Поздравления за инициативата, точно от Racingline имаше нужда, да е по-наблизо. Вече гледам излизаш и на официалния сайт:

Изображение

Забелязах преди месеци, че има и преди теб във Велико Търново дилър, но не съм гледал в подробности какъв е и що е.
P.S - сега видях, че при него само части има, без софтуер.

Отделно за сайта - когато се избира автомобил, не са дадени всички опции за модел и година (Skoda Superb 2022+ година, ЕА888 Gen4 например). Също така ми е трудно да се ориентирам какви са опциите за ECU/TCU ремап на съответния модел.
Последно промяна от YYakovliev на 11.06.2025, 08:51:42, променено общо 2 пъти.
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
Аватар
ЦецоNOL

Агент на ДС

Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА
Обратна връзка:

Мнение от ЦецоNOL »

Успех, Машина [smilie=hunter.gif] [smilie=hunter.gif] [smilie=hunter.gif]
Изображение
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
Kiko Varna

Škoda Фен²

Гараж: Градски Транспорт София

Мнение от Kiko Varna »

Има ли ремап за 1.5TSI mHEV facelift при Октавия 2024?
На морето колите са най-бързи!
Аватар
neshtoZabavno

Škoda Фен²

YYakovliev написа: 11.06.2025, 07:34:23 Отделно за сайта - когато се избира автомобил, не са дадени всички опции за модел и година
Идеята тук беше да се опрости възможно най-много избора на коли, защото ако тръгнат да се добавят всички версии на различните модели и фейслифтове, според мен ще стане доста по-сложно избора. Затова реших по-скоро избора да е на база на генерация. А това коя част с кой точно мотор / генерация е съвместим всъщност може да се види в страницата на самия продукт, където има таб ( секция ): Съвместимост. Например: https://redlineplusbg.com/product/inter ... mqb-ea888/ се вижда,че е съвместим само с Skoda Superb III 3V 2.0 TSI (facelift EA888.4) 2021+. Подобно на сайта на RacingLine, където в началото виждаш всички продукти, които са за даденият модел и вече в страницата на самият продукт всъщност виждаш за кой точно двигател / генерация е подходящ дадената част.

Относно ECU / TCU ремап-а още не са добавени всички опции за софтуерния тунинг. За момента само plug & play опциите и единствено инструмента за флашване отдалечено на RacingLine. Работи се усилено по превода и междувременно и писането на допълнителни скриптове, които да обработват данните от различните производители и да ги конвертират в правилен формат за въвеждане в сайта,че всеки си споделя данните в негов си формат ( което е разбираемо ).
Kiko Varna написа: 11.06.2025, 08:44:24 Има ли ремап за 1.5TSI mHEV facelift при Октавия 2024?
За в момента имат софтуер само за RS-ката, но трябва да ги попитам, че при тях е доста динамично. Почти всяка седмица добавят някой нов мап за нещо. Ще направя едно запитване към тях и ще върна отговор!
Изображение

Аватар
YYakovliev

Почетен член

Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm

Мнение от YYakovliev »

Не разбрах, ако се идва при теб - може ли да флашваш ти и да се случва на място, без да се налага да се купува донгъла за remote флашване?

Има ли опция при дилърите, предлагащи флашване, да се правят логове след флаша и да се пращат на Рейсинглайн, за да се види дали всичко е в норма и дали може нещо да се оптимизира?
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

Успех в начинанието :)
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Аватар
neshtoZabavno

Škoda Фен²

YYakovliev написа: 11.06.2025, 10:40:38 Не разбрах, ако се идва при теб - може ли да флашваш ти и да се случва на място, без да се налага да се купува донгъла за remote флашване?

Има ли опция при дилърите, предлагащи флашване, да се правят логове след флаша и да се пращат на Рейсинглайн, за да се види дали всичко е в норма и дали може нещо да се оптимизира?
Да, аз съм с дилърско устройство, което може да флашва всичко без да има нужда предварително да се отключва по VIN номер и т.н. ако човек закупи тяхното устройство за флашване. Също така през самото приложение / програма може да се записват живи данни и логове, след което при нужда се пращат при тях за евентуална корекция ако има нужда или подобрение.

Лично за мен смисъла от закупуването на устройството им е,че може сам си флашваш колата, където и да си и може да си сменяш примерно мап-а за вида на горивото (или ако е възможно да си включиш anti theft в зависимост от модела и годината на производство) или да си я върнеш сток ако искаш. Друго допълнително нещо е,че с това устройство може да флашваш и коли на приятели и познати. Естествено пак трябва да се закупи даденият софтуерен лиценз и да се добави VIP номера на колата, която ще се флашва към акаунта на главния потребител, което всъщност го прави дилъра - т.е. аз.
Изображение

Публикувай отговор

Обратно към “Шкода Сервизи, Форумни майстори, Партньори”