RedLine+ - Официален дистрибутор на RacingLine+ тунинг части и софтуер
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- neshtoZabavno
- Гараж: Skoda Octavia VRS Estate 2.0 TSI 2023
Здравейте, колеги!
Откакто си поръчах RS-ката (линк към темата ми тук) през далечната 2023-та година, желанието ми беше с времето да променям някои неща по колата – както по механиката, така и по софтуера. След доста четене, проучване на тунинг сцената и различните компании, които предлагат решения за платформите на VW групата, открих RacingLine. Тогава забелязах, че в България няма официален начин да се поръчат техни части и ми светна една лампичка. С времето обаче се появиха други приоритети (включително и едно прекрасно ново начало в семейството) и идеята временно остана на заден план с това и плановете за ъпгрейд по колата, но никога не съм спирал да си мисля за това и с времето си избистрях какво точно искам да се случи с колата.
В началото на тази година обаче реших, че няма смисъл повече да го отлагам и се заех сериозно със задачата. Започнах преговори с RacingLine относно официално дистрибуторство и след доста комуникация нещата се случиха – и така се роди:
RedLine+
В сайта ще откриете почти всички тунинг продукти, които RacingLine предлага – от intake системи и интеркулери, до целия им OEM+ софтуерен пакет за различните двигатели и скоростни кутии от VW групата. Работя активно и по това да имам повече наличности от ключовите им продукти, така че поръчките да стават по-бързо и лесно ( демек пада яко пазаруване на тунинг части ).
RedLine+ обаче няма да остане само с RacingLine – това е само началото. Вече съм в процес на договаряне с други утвърдени производители и съвсем скоро ще започнат да се добавят:
– Части за окачване и подобрения по управлението
– Джанти от известни марки
– Професионална автокозметика и аксесоари
– И още интересни неща, свързани с тунинга, поддръжката и удоволствието от шофирането
Целта ми е RedLine+ да се развива като подбран магазин, в който ще намирате само неща, които наистина си заслужават – без случайни продукти, само качествени решения, които сам бих сложил на колата си ( очаквайте ъпдейт и скоро по тази тема ).
Ако имате въпроси, нужда от съвет, консултация или търсите нещо конкретно – винаги може да ми пишете. Ще се радвам да помогна с каквото мога.
Ще се радвам и да споделите мнение за сайта:
www.redlineplusbg.com
Поздрави,
Нури
П.С. Извинявам се предварително ако откриете някой друг малък бъг в сайта, който съм пропуснал да оправя! Ще бъде коригирано!
И се извинявам ако не съм сложил темата в грешната секция.
Откакто си поръчах RS-ката (линк към темата ми тук) през далечната 2023-та година, желанието ми беше с времето да променям някои неща по колата – както по механиката, така и по софтуера. След доста четене, проучване на тунинг сцената и различните компании, които предлагат решения за платформите на VW групата, открих RacingLine. Тогава забелязах, че в България няма официален начин да се поръчат техни части и ми светна една лампичка. С времето обаче се появиха други приоритети (включително и едно прекрасно ново начало в семейството) и идеята временно остана на заден план с това и плановете за ъпгрейд по колата, но никога не съм спирал да си мисля за това и с времето си избистрях какво точно искам да се случи с колата.
В началото на тази година обаче реших, че няма смисъл повече да го отлагам и се заех сериозно със задачата. Започнах преговори с RacingLine относно официално дистрибуторство и след доста комуникация нещата се случиха – и така се роди:
RedLine+
В сайта ще откриете почти всички тунинг продукти, които RacingLine предлага – от intake системи и интеркулери, до целия им OEM+ софтуерен пакет за различните двигатели и скоростни кутии от VW групата. Работя активно и по това да имам повече наличности от ключовите им продукти, така че поръчките да стават по-бързо и лесно ( демек пада яко пазаруване на тунинг части ).
RedLine+ обаче няма да остане само с RacingLine – това е само началото. Вече съм в процес на договаряне с други утвърдени производители и съвсем скоро ще започнат да се добавят:
– Части за окачване и подобрения по управлението
– Джанти от известни марки
– Професионална автокозметика и аксесоари
– И още интересни неща, свързани с тунинга, поддръжката и удоволствието от шофирането
Целта ми е RedLine+ да се развива като подбран магазин, в който ще намирате само неща, които наистина си заслужават – без случайни продукти, само качествени решения, които сам бих сложил на колата си ( очаквайте ъпдейт и скоро по тази тема ).
Ако имате въпроси, нужда от съвет, консултация или търсите нещо конкретно – винаги може да ми пишете. Ще се радвам да помогна с каквото мога.
Ще се радвам и да споделите мнение за сайта:
www.redlineplusbg.com
Поздрави,
Нури
П.С. Извинявам се предварително ако откриете някой друг малък бъг в сайта, който съм пропуснал да оправя! Ще бъде коригирано!
И се извинявам ако не съм сложил темата в грешната секция.

RACINGLINE ▪️ 034MOTORSPORT ▪️ SCORPION EXHAUSTS ▪️ MILLTEK SPORT ▪️ APR ▪️ KW SUSPENSION ▪️ CTS TURBO ▪️ DO88 PERFORMANCE ▪️ FORGE MOTORSPORT ▪️ WAGNER TUNING ▪️ EVENTURI
-
Audirulzz
- Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
- Обратна връзка:
Браво.
Евала за ентусиазма.
Кефят ме хора като теб.
Евала за ентусиазма.
Кефят ме хора като теб.
- zalmaneca
- Гараж: Octavia 4 FL 2.0 TSI 265hp '25
ex Superb 3 FL L&K 2.0 TDI 190hp '20
ex Opel Astra GTC 1.9 150hp+ '08
ex Peugeot 206 1.4 75hp '00
ex Renault 11 1.7 90hp '87
Успех и доволни клиенти!
Пожелавам си перманентен код за шкода нещица![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Пожелавам си перманентен код за шкода нещица
- neshtoZabavno
Забравих да спомена, че си има перманентен промо код за перманентна отстъпка за Шкода Форум: SKODA_FORUM
!
RACINGLINE ▪️ 034MOTORSPORT ▪️ SCORPION EXHAUSTS ▪️ MILLTEK SPORT ▪️ APR ▪️ KW SUSPENSION ▪️ CTS TURBO ▪️ DO88 PERFORMANCE ▪️ FORGE MOTORSPORT ▪️ WAGNER TUNING ▪️ EVENTURI
-
STOPSKI
- tsb
- Гараж: Шкода Карок 1.0TSI DKRF 2019г.
Мазда 626 GF 1.8 бензин/газ 2000г.
Успех в начинанието и много успешни проекти с колеги!
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.
- lanshot
- Гараж: Superb Combi L&K 280hp 2024
E 55 AMG 1998
Сууупер ! Най-накрая и в България да има дилър! Успех 
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Чудесно начинание, страхотна идея! Желая успех и всеки клиент да довежда поне по още един 

- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
Поздравления за инициативата, точно от Racingline имаше нужда, да е по-наблизо. Вече гледам излизаш и на официалния сайт:

Забелязах преди месеци, че има и преди теб във Велико Търново дилър, но не съм гледал в подробности какъв е и що е.
P.S - сега видях, че при него само части има, без софтуер.
Отделно за сайта - когато се избира автомобил, не са дадени всички опции за модел и година (Skoda Superb 2022+ година, ЕА888 Gen4 например). Също така ми е трудно да се ориентирам какви са опциите за ECU/TCU ремап на съответния модел.

Забелязах преди месеци, че има и преди теб във Велико Търново дилър, но не съм гледал в подробности какъв е и що е.
P.S - сега видях, че при него само части има, без софтуер.
Отделно за сайта - когато се избира автомобил, не са дадени всички опции за модел и година (Skoda Superb 2022+ година, ЕА888 Gen4 например). Също така ми е трудно да се ориентирам какви са опциите за ECU/TCU ремап на съответния модел.
Последно промяна от YYakovliev на 11.06.2025, 08:51:42, променено общо 2 пъти.
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Успех, Машина
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
-
Kiko Varna
- Гараж: Градски Транспорт София
Има ли ремап за 1.5TSI mHEV facelift при Октавия 2024?
На морето колите са най-бързи!
- neshtoZabavno
Идеята тук беше да се опрости възможно най-много избора на коли, защото ако тръгнат да се добавят всички версии на различните модели и фейслифтове, според мен ще стане доста по-сложно избора. Затова реших по-скоро избора да е на база на генерация. А това коя част с кой точно мотор / генерация е съвместим всъщност може да се види в страницата на самия продукт, където има таб ( секция ): Съвместимост. Например: https://redlineplusbg.com/product/inter ... mqb-ea888/ се вижда,че е съвместим само с Skoda Superb III 3V 2.0 TSI (facelift EA888.4) 2021+. Подобно на сайта на RacingLine, където в началото виждаш всички продукти, които са за даденият модел и вече в страницата на самият продукт всъщност виждаш за кой точно двигател / генерация е подходящ дадената част.YYakovliev написа: 11.06.2025, 07:34:23 Отделно за сайта - когато се избира автомобил, не са дадени всички опции за модел и година
Относно ECU / TCU ремап-а още не са добавени всички опции за софтуерния тунинг. За момента само plug & play опциите и единствено инструмента за флашване отдалечено на RacingLine. Работи се усилено по превода и междувременно и писането на допълнителни скриптове, които да обработват данните от различните производители и да ги конвертират в правилен формат за въвеждане в сайта,че всеки си споделя данните в негов си формат ( което е разбираемо ).
За в момента имат софтуер само за RS-ката, но трябва да ги попитам, че при тях е доста динамично. Почти всяка седмица добавят някой нов мап за нещо. Ще направя едно запитване към тях и ще върна отговор!

- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
Не разбрах, ако се идва при теб - може ли да флашваш ти и да се случва на място, без да се налага да се купува донгъла за remote флашване?
Има ли опция при дилърите, предлагащи флашване, да се правят логове след флаша и да се пращат на Рейсинглайн, за да се види дали всичко е в норма и дали може нещо да се оптимизира?
Има ли опция при дилърите, предлагащи флашване, да се правят логове след флаша и да се пращат на Рейсинглайн, за да се види дали всичко е в норма и дали може нещо да се оптимизира?
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Успех в начинанието 
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- neshtoZabavno
Да, аз съм с дилърско устройство, което може да флашва всичко без да има нужда предварително да се отключва по VIN номер и т.н. ако човек закупи тяхното устройство за флашване. Също така през самото приложение / програма може да се записват живи данни и логове, след което при нужда се пращат при тях за евентуална корекция ако има нужда или подобрение.YYakovliev написа: 11.06.2025, 10:40:38 Не разбрах, ако се идва при теб - може ли да флашваш ти и да се случва на място, без да се налага да се купува донгъла за remote флашване?
Лично за мен смисъла от закупуването на устройството им е,че може сам си флашваш колата, където и да си и може да си сменяш примерно мап-а за вида на горивото (или ако е възможно да си включиш anti theft в зависимост от модела и годината на производство) или да си я върнеш сток ако искаш. Друго допълнително нещо е,че с това устройство може да флашваш и коли на приятели и познати. Естествено пак трябва да се закупи даденият софтуерен лиценз и да се добави VIP номера на колата, която ще се флашва към акаунта на главния потребител, което всъщност го прави дилъра - т.е. аз.