Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
GOMOR написа: 11.03.2025, 17:37:10
Здравейте,
След една година...
Честито, още много да й се радваш. Поднови ли си онлайн услугите? Моята скоро също ще навърши 1 година , та санирам мнения или чакам отстъпка
Смятам да ги подновя, с изключение на мегабайните. Не мисля че е кой знае каква инвестиция, а това да си намирам колата, особено в чужда държава, мисля че е полезно. Отдруга страна, макар че ползвам навигацията на телефона, когато съм в някоя бананова страна и нета е проблемен, е полезно да имаш актуална карта.
Малко ъпдейт на информацията за подноваването ... пробвах през платформата на магазина. Изпратиха ми банкова сметка, на която да се наредят парите, но превод не може да бъде направен. Говорих с ЕТ и те знаят за проблема. Трябва да се отиде на място в представителството и от там се прави подновяването.
За седемместен Кодиак, има ли алуминиева преграда(ограничител,) , която може да се монтира(да не изпаднат багажите)в края на багажника? И ако да, как се закрепя?
На мен вече ми прекъснаха достъпа. Интересно ми е ако подновя, дали ще има "бяло петно" в статистиката за изминати километра или ще помни всичко от неплатения период?!
Не е така - при мен пази цялата история, откакто имам абонамент, без значение от приложението.
Не вярвам ако има "петно" в абонамента да не пази данните, но няма и как да опитам, за да потвърдя.
glorious написа: 25.03.2025, 19:02:17
На мен вече ми прекъснаха достъпа. Интересно ми е ако подновя, дали ще има "бяло петно" в статистиката за изминати километра или ще помни всичко от неплатения период?!
Около Черния Петък винаги има някакви отстъпки . И тоагава може да се купят предварително / 6 месеца преди изтичане мисля разрешаваше /а новия абонамент почва да тече като свърши стария период .
И при мен си я има цялата история от началото независимо от приложението ...