Немско с немско
Последната зима карах Конти 870 15”, нямаше грешка. Явно важи и за 18” си батко.
Шарката на Алпина ми стои много повече за сняг, не за мокро .
Немско с немско

Хахаха,много се смях на това, ние бутаме, апарата не спира.
Различни гуми са 870 и 870P. 870P на 18" са супер. Единствено спирачният път е с едно на ум. Поне беше миналата зима. Ще видим тази как ще се държат.
Може и тогава да беше. Мина малко време
Не съм знаел. Каква е разликата?
All Weather има маркировката за Severe Snow Service (3PMSF - трите връхчета със снежинка, като зимна гума). All-Season най често я нямат, а имат само M+S. Общо взето All Weather им викат на европейските всесезонни гуми, докато All-Season на американските модели, дето ги няма тук.Lemi_ написа: 16.10.2024, 19:27:32 Може ли някой да даде информация за разлики и прилики м/у "all season " и " all weather" гумите?
Благодаря.

На първо място шарката е различна. Аз лично предпочитам P заради каналите. Тя е и до 22", а без P до 19". P е и за по-широките размери.

Ей сега разбирачите ще те погнат
Само , ако като теб, не са прочели следващито изречение от поста муsmoke написа: 18.10.2024, 00:04:12 8X години, вече не му се занимава със смени на колела с летни и зимни гуми, навърта на КашкайО само 3000 км на година,
Точно, защото го прочетох докрай и съм напълно съгласен с колегата. Коментара ми беше по-скоро заради тези, които отричат изобщо подобен тип гуми поради редица причини и ще го нападнат, че не рабира, какви са им качествата, каучука, резултати от тестове и т.н.Taratajki написа: 18.10.2024, 07:47:40 Само , ако като теб, не са прочели следващито изречение от поста му
Ако бяхме много разбиращи, черната статистика за "ПТП"-та щеше да е друга..