rts, Мерси, че сподели тези резултати, защото аз бях зает с колегите и не можах да ви проследя.
Все пак имай предвид, че момчето с дизеловия Кодиак е много надъхано (управителя на Даскалови) и това със сигурност не му е първия драг, раздаваше и газ докато кутията прегря (според него).
От друга страна то в случая конкретно водача няма кой знае какво значение освен при следенето на светфара, колите са 4х4 на лънч, само държиш волана и чакаш да стигне края на пистата.
Интересно беше и друго, пуснахме се с
Архимандрит Дионисий с неговият Супърб 190 бензин на предно (Аз съм Кодиак 200 дизел 4х4). Колите са с идентична маса, Кодиака вероятно една идея по-тежък, ама той имаше повече кила като пътници

Реално колите си вървят почти наравно, разбираемо Кодиака взима старта заради двойното предаване. Предполагам, че при по - дълга писта, ще почне да ме застига накрая защото дизела почва да тъпче накрая, а и аеродинамиката вече има значение.
Та като цяло 190 бензин и 200 дизел явно вървят наравно. Може би с малък превес на дизела в началото. Което мен лично ме изненада, защото въпреки повечето коне, по данни от книжката, бензина трябва да е по-бърз 0-100.
Виж RS-ката на
storm1st преби ритуално дизела ми. Но то и се очакваше де. Малкия беше нещастен, вика Тати не се пускай с него, ще те бие... и после - аз казах ли ти...
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
ТАой колегата отначало се дърпаше и не искаше да се пуска, ама после му хареса май, направи още врътки. Така трябва, дал е една торба пари за това лого RS, да се ползва с кеф.
Интересен беше и новият Кодиак, евала на Илиян, че го пусна на пистата. Като за миксер - добре се представяше.
Нарочно бях спрял до него на поляната, да може да се направи директно сравнение между двата в ектериора и интериора при един и същи цвят. Ами да ме извиняват колегите дето боготворят новото... ама ако трябва да избирам днес, чисто като дизаин вътре и вън - нямам дилема.
Като цяло - благодарско, че имахме сериозно мечешко присъствие на този събор! Надявам се да сте си изкарали добре!
Бееееее.....