в смисъл тестовия вози по-меко, едно като на облак, по-плавно и мазно дори на паветата. Моята ми се струва е по-твърда. Аз продължавам да мисля, че проблема е с окачването. Няма кой да ме убеди, че скоростна кутия (затворена система в масло) има части, които да дрънчат. Та те ако дрънчат така 2-3-4 годни и тя ще си замине. Тази скоростна кутия се слага и на артеони, пасати, аудита... брат ми има октавия скаут, сигурно е същата кутия, ще пробвам и нея тези дни. Не знам, тука има поне 20-30 шкоди като моята конфигурация, нека споделят техните дрънчат ли така, едва ли само аз минавам по този булевард в София. Няма как в кутията да има такова движение на каквито и да било елементи, ама пък аз не разбирам грам от коли
Иначе и тестовия издава звук, но не дрънчащ, а от амортисьорите и пружините, едно като пуфтене. Да, няма как да направя два еднакви клипа при еднакви условия. Я духа вятър, я вали дъжд, а и по павета върви гумата, телефона гледам и него да не изпусна и да не се блъсна.
Като цяло съм крайно разочарован от автомобила - кола за 80 бона (с намаления, до скоро 90+) и издава звуци и тракания каквито в на жена ми пунтото 2006г. няма. Дано да е дефект, че и на Еуратек становището - "така прави скоростната кутия, има един клип в нета, гледай го, това е" не ми звучи компетентно. В края на краищата колата е лизингова, ще търся лизинга те да се борят с Еуратек и да настояват да им я оправят. Ако искат да сменят DCC-та, скоростни кутии, двигатели. Не може два еднакви автомобила да звучат различно и то по-новия да дрънка.