Благодаря за инфото - нека дойде колата да я покарам първо. Ако взема да сменям стъкла на чисто новата кола, жена ми ще ме изхвърли да спя в гаража
ѝ бил правил
Благодаря за инфото - нека дойде колата да я покарам първо. Ако взема да сменям стъкла на чисто новата кола, жена ми ще ме изхвърли да спя в гаража
Баш. Шума от "аеродинамиката". Помагат там и понеже цената им при първоначално вграждане е ниска, ги слагаме в графа - силно препоръчителни "екстри". Екстри не случайно е в кавички, вече казах, за мен това трябва да е серийно оборудване.gbuyukliev написа: 07.03.2024, 10:50:41 Тези стъкла просто успяват да поддържат нивото поносимо и на магистрала, иначе там почва да влиза и допълнителен шум от въздух.
Прогресивният волан е нещо различно. Незнам как е при другите марки, но подозирам, че в ниския сегмент където е Шкода, едва ли има коли със серийно прогресивен волан. Примерно серийно ли е на Пежо, Рено, Нисан, Опел, Форд (наистина не знам, питам)?
Има нещо вярно. В тази тема постоянно чета 'повечето хора' се превъзнясали по алкантара, после 'повечето хора' не си използвали щорите и подгрева отзад, 'повечето хора' не знаят що е то прогресивен волан т.н. Как точно установи 'повечето хора' какво и как ползват, че после подскачаш, като ти обърнат внимание на изказа тип последна инстанция? Мойте щори са вдигнати почти постоянно, а децата постоянно си ползват 'подгряването на гъзетата'. Иначе и аз съм съгласен с голяма част от мненията ти, да не решиш, че ти се заяждам нещоstyle34 написа: 07.03.2024, 11:35:17 @gbuyukliev,
С много от мненията ти съм напълно съгласен, но пак ти казвам - за теб има една истина и тя е твоята.
Всичко друго е абсурдно, нелепо и т.н.
Не мислиш или си сигурен? Да не започвам да звъня марка по маркаgbuyukliev написа: 07.03.2024, 11:21:06 Не мисля, че има друга марка където прогресивен волан да не е серийно оборудване. Супер абсурдно е.
Кой каза? А, да ти, като последна инстанция.gbuyukliev написа: Акустични стъкла и прогресивен волан нямат нищо общо с други дребни екстрички като "дръжки за смъкване на задните седалки от багажника", "подгрев на дюзите на стъкломиячната уредба" или "държач за таблет".
Хайде пак. Даже вече решаваш кое трябва да влезе в пакета и кое не? За мен щорите, с две деца отзад, едното бебе, са must. Ама щом казваш, че не ми трябват, значи е така.gbuyukliev написа:И щом хората масово не са масони, да изкарат от L&K подгрев на задни седалки и щори на задните стъкла и да сложат тия двете. Много по-логично е. Повечето хора не си вдигат щорите никога, а подгрева отзад съм го пускал точно веднъж аз.
И отново. Ти ли ще правиш сметка на хората? Абсурдно било да не му се дават 500 лева на НЯКОЙ за стъкла.gbuyukliev написа:Макар че ако някой дава 80 000 за кола, да се скръндзи за 500 лева допълнителни екстри е абсурдно леко, какъвто ще да е.