Съвет за Супърб Скаут
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
style34
- Гараж: Kodiaq FL, 190 TSI 4x4
Съвет за Супърб Скаут
Как 1200? Аз поръчах на Кодияка пакет сън 2, който включва такива облегалки за главата, които се местят да не се клатушка, затъмнени задни прозорци и акустични стъкла за около 350-400 лв. Не помня точно.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Съвет за Супърб Скаут
ЦецоNOL, Нещо под 500 беше за Кодиака като първоначално включване.
Бееееее.....
- Мичев
- Гараж: Superb 2.0TDI, 147KW DSG
Съвет за Супърб Скаут
Радвай се, че си можел, защото имаше момент в който ги имаше в ценовата листа, но не можеха да се поръчат (моят момент за съжаление)
- naster
- Гараж: Superb III L&K 2.0TDI 140kW DSG7 4x4 MY19
Suzuki V-Strom DL650 XT MY21
Съвет за Супърб Скаут
Стойката е малко странна, но махагонът много ме кефи. За разлика от черния пиано лак в L&K, който е доста скучен. Цветът също ме кефи.

-
silent
Съвет за Супърб Скаут
Кой знае какво не си загубил. На други места им куцa шумоизолацията на бюджетарките.
- atanashh
- Гараж: Octavia 4 RS TDI 4x4 7DSG
Съвет за Супърб Скаут
Е то аз като поръчвах преди година и половина беше точно кривия период, но за мой късмет с малко проверки и договорки, всичко сложиха 
А специално пакета затъмнени стъкла отзад и акустични отпред е бил точно 227 лв. сега го проверих. Не знам защо на високите нива не си го включваха директно.
А специално пакета затъмнени стъкла отзад и акустични отпред е бил точно 227 лв. сега го проверих. Не знам защо на високите нива не си го включваха директно.
- lys
- Гараж: Subaru Forester SG 2.5 XT 230hp Stage 2
Superb III L&K Combi 2.0 TSI 280HP Y24
Съвет за Супърб Скаут
Привет на всички. Понеже скоро поръчах С3, търговецът от ЕТ Пловдив ми каза, че чакат за производство и доставка март/април по около 10-15 бройки от Скаут и от L&K. Всички бяха дизел 200к.с. и бензин 280 к.с. След многократни питания (дори към управителя на ЕТ) ми беше казано, че категорично не може да се добавят екстри, въпреки че колите все още не са произведени. Така и не разбрах каква е причината
. Това беше и причината, да си променя поръчката от Скаут на L&K - а именно - липса на DCC и нуждата да доплатя 3500 лева за ACC High за Скаут, който е с четене на знаци и т.н. В крайна сметка, това ми се видя безсмислена екстра в сравнение с пакета на L&K, че даже дойде и 1300 лв. по-евтино.
Ако можеше да премахвам и добавям екстри, със сигурност бих останал със Скаута, като лично мене ме кефи повече като визия и практичност.
Също бих добавил и на L&K акустични стъкла, които в брошурата с цени за допълнителни екстри бяха 305 лв. За L&K. Яд ме е защото това са пари за фъстъци в сравнение с цената на колата, но здраве да е. Едни акустични стъкла няма да ме откажат от поръчката. Така или иначе спрямо варелите, които съм търкалял до сега, колата ми се струва тиха. Но съм съгласен, че е супер странно за тази цена да не са част от основния пакет. Също бих променил и джантите (които приличат на ренде от кухненски робот)
и волана, но както казах здраве да е, това са малки компромиси.
Все пак ми е интересно, защо при положение, че автомобилите не са пуснати за производство, не може да се добавят/махат екстри. Сигурно има нещо общо с логистиката и планирането, а тъй като са последно бройки, поточните линии сигурно са с приоритет за С4.
Ако можеше да премахвам и добавям екстри, със сигурност бих останал със Скаута, като лично мене ме кефи повече като визия и практичност.
Също бих добавил и на L&K акустични стъкла, които в брошурата с цени за допълнителни екстри бяха 305 лв. За L&K. Яд ме е защото това са пари за фъстъци в сравнение с цената на колата, но здраве да е. Едни акустични стъкла няма да ме откажат от поръчката. Така или иначе спрямо варелите, които съм търкалял до сега, колата ми се струва тиха. Но съм съгласен, че е супер странно за тази цена да не са част от основния пакет. Също бих променил и джантите (които приличат на ренде от кухненски робот)
Все пак ми е интересно, защо при положение, че автомобилите не са пуснати за производство, не може да се добавят/махат екстри. Сигурно има нещо общо с логистиката и планирането, а тъй като са последно бройки, поточните линии сигурно са с приоритет за С4.
Единствената константа в живота е промяната.
- lys
Съвет за Супърб Скаут
То един махагон... не e ли пластмаса това? На мене ми прилича на ламиниран паркет
- atanashh
- Гараж: Octavia 4 RS TDI 4x4 7DSG
Съвет за Супърб Скаут
Просто ги докараха нещата да сравняваме "пиано лак", пластмасов махагон и пластмасов карбон (в Октавията ми). Което да вземеш все л...о ![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
- pdimanov
- Гараж: VW T-roc 2019, 1.5 TSI, 150hp, 7-speed DSG
Superb III FL Scout 2020, 2.0 TDI, 190hp, 7-speed DSG
Съвет за Супърб Скаут
Можеш да си ги ретрофитнеш след като пристигне колата. Човек от форума го е правил.
Последно промяна от pdimanov на 07.03.2024, 09:44:26, променено общо 1 път.
- chill
- Гараж: Дакел 280
Съвет за Супърб Скаут
Скаута е стандартно с текстилен салон или алкантара с доплащане. Няма кожа.gbuyukliev написа: 07.03.2024, 00:20:48 да не е кожа или поне нещо от модерните "алтернативи", което наподобява кожа.
@ЦецоNOL, теглич има ли?
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Съвет за Супърб Скаут
Днес пак съм на визитажия в ЕТ и ще видя

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- kras4o
- Гараж: Superb Scout Diesel, 2021
Съвет за Супърб Скаут
Докато е в гаранция? И толкова ли са добри тия акустични стъкла? Става като S classe ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- lys
Съвет за Супърб Скаут
Чак пък толкова ли си заслужават? Някой замервал ли е с уред колко децибела е разликата при идентични условия? (Сега е момента, някой колега да каже - "Абе карайте ги тия варели" хахах) Кой човек го е правил? Предполагам трябва да се поръчат и някой да ги смени. Интересно колко пари излиза.
Последно промяна от lys на 07.03.2024, 09:54:07, променено общо 1 път.
- pdimanov
- Гараж: VW T-roc 2019, 1.5 TSI, 150hp, 7-speed DSG
Superb III FL Scout 2020, 2.0 TDI, 190hp, 7-speed DSG
Съвет за Супърб Скаут
Как се ретрофитва
Първи впечатления
@MHlebarov може да каже повече, ако информацията от темата не е достатъчна.
Първи впечатления
@MHlebarov може да каже повече, ако информацията от темата не е достатъчна.