Разработване на нов автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
hvp800
То и това за софтуерното спъване е мит , ама карай , важното е да сме живи и здрави ! ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
-
nitro
- Гараж: Skoda Karoq 1.5 tsi DSG7 MY24
В смисъл?
- atanashh
- Гараж: Octavia 4 RS TDI 4x4 7DSG
То тези от БМВ точно слагат 3-4 турбини на дизела и викат после карайте си с лонг лайф масло та хич не им вярвам ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
-
ИзтрЪпнал
- Гараж: kamiq style 1.5tsi evo2 6m my23
Голямо треперене покрай автомобилите. Не отричам процеса на разработване и го спазвах стриктно, този от Шкода. Не отричам и ранните смени на маслото преди 30к км. Но не смятам да се съобразявам с автомобила. Вещ ми е, трябва да носи удобства, а не обратното. Не е перформанс кола с 400кс на 1300кг. Ако ми създава неудобства, следващата ще домува на адреса. Ще и сменя първото масло когато ми е удобно. И ако трябва да изпреварвам с всичката гас , ще го правя, стига температурата на маслото да е поне 80 оС ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Служебните са така
Те са роби. А късметлийките, дето ще си ги купи някой манияк, ще получават любов и ласка
-
marvel
- Гараж: OCTAVIA 2 2006 2.0 FSI
DUSTER ECO-G 2023
Ако на някой му е интересно, ето снимка.

По идея на колегата, отивам към най-близкото златарско. Още две смени и съм я изплатил.![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)

По идея на колегата, отивам към най-близкото златарско. Още две смени и съм я изплатил.
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
- krachunov
- Гараж: Karoq 2024 2.0 TDI 150 - 4x4
Не е да се пенсионираш, но ако за 200-500 лева може да удължиш живота на техниката защо да не го направиш?sh0g0_ написа: 20.02.2024, 16:41:07 Моите 5ст по въпроса са, че тези коли не трябва да ги гледаме като бащинийка и все едно ще се пенсионираме с тях
Особено с тея Електро Еко номри и тн., като нищо да караме последните коли с двигатели в вътрешно горене.
Преди 30 години целия свят се бъзикаше с Приуса и хибрида на тойота, а сега всички пънат натам. Та това да облужиш днес за 500 лева, може да ти се отблагодари след 5 или 10 години ако случайно решиш да държиш каляската.
И аз го гледах и ми хареса подхода му, маса видеа обясняват общи алабализми, кое колко се трие ке било добре кое не.. Този дава маслото след 1вата смяна и сле д2рата в лаборатория и гледа разликите. И такива има, респективно има смисъл да смениш след първите 1000-2000. Ако не ти пука за нищо след 4-5та година, нямаш грижи - 3 смени през 30к и си ти.
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)