Haigo написа: 09.02.2024, 13:57:49
Значи ей сега писаха че отказват да добавят тоя travel assist - нямало време !!! Баси днес поръчаш те след 40-50 макс дни е при теб като от тея дни има доставка около 10 дни - бързат да изчистят на макс преди новия модел , ами travel всъщност следи и двете ленти на платното едновременно като работи само в режим на автопилот като на кокпита излиза дори и визуализация на предния автомобил к си спира зад него сама и ако е за кратко си и потегля сама докато lane е тъпотия - тя е когато ти си държиш волана ама нещо се заблеяш и ти придърпва да те върне в платното обаче ако я оставиш сама да държи платното ходи на зиг заг и всеки почва да свири и не знам изобщо тая lane за къв ти е изобщо - чух софтуерно може да се изключи от някой хакер , хем говорих с дилъра за тоя travel - ама щото съм имал side front lane 360 и самопаркиране и нямало нужда ама далеч не е така - front набива спирачките да не се блъснеш а не следи и да спира зад някой и да потегля , side е с определен ъгъл и само светва мъртва зона все едно а в травела side върши съвсем друга работа - наблюдава цялата задница за приближаваш автомобил , че така и избеснях днес за тоя пропуск , съвета ми е който взема готова конфигурация с доста асистенти да пита тоя травел колко ще добави към цената защото не е 2612 лв както пише а е окт сорта на 400-500 лв макс
Мога да те успокоя малко, аз си я поръчах 1-2 седмица (началото на Януари) точно с тази екстра за 2612 (която вече я няма в конфигуратора) и то директно с нея, а не добавена после. След малко си ми звъннаха и ми казаха, че не можело завода не я приемал така поръчката и че сега звънели и на друг колега да му казват и на него за това...
Има шанс при теб "няма време" и при мен "завода не я приема" да е едно и също...
Като гледам как колегата си поръчал с кантон и другите стъкла, пък аз преди месец питам - нямало как...
Аз вече съм на принципа "каквото дойде такова", важното е да имаме хардуера (в този случай камерата е тази, която трябва да е заради разпознаването на пътните знаци поне така си мисля де...) и после има няколко опции:
- Да си дойде с всичко и да си работи от завода директно.
- Да може да ни го пуснат в сервиза.
- Да изчакаме и да видим как да си го пуснем сами...