atanashh написа: 15.01.2024, 18:05:01
Днес им писах мейл на контактите на АПИ за дупката понеже на националния телефон - греда. Дано някой обърне внимание, но силно се съмнявам. Тук докато не стане беля никой нищо не прави.
АПИ са пълни малоумници.
Пример:
Преди няколко години - точно поради голяма дупка на 160-тия километър на Тракия камион пука гума - навлиза в насрешното и омазва 2 коли с човешки жертви.
Дават го това по ТВ - даже се разбра че 2 дни преди това пак е имало катастрофа поради съшата дупка.
А на другия ден аз ше пътувам от там - и викам си на 160-ти км - по-внимантелно.
И така внимавах - че дупката ме изненада и мен - хубав път и изведнъж мега ямище - и трябваше да правя леко рискови маневри на скорост за да я избегна. Щото си беше яка яма и ако вляза е нея далеч не би ми се разминало само с гума. Ще потроша предницата отвсякъде.
И никой не я е обозначил - нищо.
Та си викам - аз - що за в идиотска държава жиеем и що за идиоти ни управляват. Ами щом е има такава яма на високоскоростен път - и щом преди ден поради нея се е случаила трагедия - ами вземете мерки бе.
И щом не можете да поддържате магистрала - разжалвайте нейни участъци във второкласен път и приключваме.
БГ управленеца едно нещо умее най-добре - а то е "като има промблем да не прави нищо".
Управлявани сме от идиоти на всяко едно ниво - това е.