ЦецоNOL написа: 01.09.2022, 15:23:01 Върнах се Ей сега да видя ДОТ- че ми стана интересно….
3416
И отделно са като на стара баба петите , а при едно ПТП да не дава Господ е ясно кой ще яде хурката.
![]()
ЦецоNOL написа: 01.09.2022, 15:23:01 Върнах се Ей сега да видя ДОТ- че ми стана интересно….
3416
И отделно са като на стара баба петите , а при едно ПТП да не дава Господ е ясно кой ще яде хурката.
![]()
От тези изброените Мишлен има най-малко зимни възможности като гледам по вида на протектора. Аз бих взел Континентала.
затова ти дадох още едно предложение.
Напълно съм съгласен. Просто Гудиър имат най-голяма традиция при всесезонните и са вече в трета генерация. Другите са малко след тях, но Мишлен ползва опита на Клебер, те са на концерна. Иначе и другите премиум не отстъпват много, например всесезоните на Бриджестоун. В този сектор конкуренцията се засилва и печелят потребителите. Просто много хора осъзнават, че на някоя от колите им не и трябват гуми за сняг, където зимните са за предпочитане, а за сухо и мокро, както и студено време, където всесезонните осигуряват по-добър пърформанс.Pijomir написа: 05.09.2022, 17:04:26 Аз не мисля да взимам евтина всесезонна, затова и питам за конкретните топ марки.
Мога да потвърдя от приятел за всесезонните на Нексен, търкаля ги на една фиеста, която минава 5-6000км годишно градско. Никакви признаци на износване вече над 2години. Държат се добре на всякакви условия, пак да подчертая - градско.mukot написа: 05.09.2022, 17:14:42Напълно съм съгласен. Просто Гудиър имат най-голяма традиция при всесезонните и са вече в трета генерация. Другите са малко след тях, но Мишлен ползва опита на Клебер, те са на концерна. Иначе и другите премиум не отстъпват много, например всесезоните на Бриджестоун. В този сектор конкуренцията се засилва и печелят потребителите. Просто много хора осъзнават, че на някоя от колите им не и трябват гуми за сняг, където зимните са за предпочитане, а за сухо и мокро, както и студено време, където всесезонните осигуряват по-добър пърформанс.Pijomir написа: 05.09.2022, 17:04:26 Аз не мисля да взимам евтина всесезонна, затова и питам за конкретните топ марки.
P.S. Пропуснах да кажа, че има много добри отзиви от всесезонните на Нексен, без да са премиум.![]()