Защо приемаш и определяш чуждото мнение за хейт?
Нали?Свалям колата от подемника на другият сервиз,да я сглабят и да ходя в Трансексперт.Малко нелепо звучи,не мислиш ли?The Hooligan написа: 26.08.2021, 20:59:19 Освен това, защо след като си установил това не отиде при Евгени и да му покажеш какво е станало, защо не поиска да го оправи за негова сметка?
Не думай
Това до колкото видях в нета преди две седмици е за механичната част от ремонта. При повечето, дето страдаме от това, е нещо софтуерно.

Точно така! След като се знаят позициите на двете страни, всеки да си прави изводите.
Не,не изкара 10к км.,превантивно сменях турбина,ей така,имах нова старата беше на 270к км. и естествено ново масло.
Нямам си и на идея и аз,това ми казаха от сервиза в Герман(Ники и Мишо)нарочно ги споменавамBlackPearl написа: 26.08.2021, 22:05:44 За счупена капачка? В следствие на грешно поставен филтър ли ще е?
Защото Иване по предписание на Бош се сваля цялата помпа и се прави пълен рециклаж. Има ремонтен комплект, подменя се всичко, центрова се на стенд и се монтира на колата. Това ще ти го направят във всеки официален сервиз и такива които работят по утвърдените стандарти.igeorgiev82 написа: 26.08.2021, 22:23:06 защото когато ми протече ГНП-то(това е година след случката с Трансексперт) n на брой сервизи(Николай бяха в почивка) казваха сваляне,качване,адаптация.
Не помня да съм писал колко пари ми е излезнало,как реши,че това съм търсил?The Hooligan написа: 26.08.2021, 22:58:01 Това, че ти си търсил най-евтиния вариант не означава, че е правилният.
Отновно монетата има 2 страни. Правилен и утвърден или частичен и бърз със съмнителни резултати. Това не си го измислям или го казвам да се заяждам.igeorgiev82 написа: 26.08.2021, 23:11:02 Ако едно нещо,може да се оправи за Х пари УСПЕШНО,то задължително ли е да даваме Y пари ×2 ×3 за същото успешно нещо.
От всичкото писане,само това ли разбра?Цецо75 написа: 27.08.2021, 08:20:42 Другият "скандален" случай бил за обърнат филтър, който никой не е видял на живо.