igeorgiev82 написа: 02.05.2021, 16:12:14
Така че,Яворе седни изчисти си приоритетите(без узо ако може )И си прецени кой вариянт ще те държи душевно спокоен.
Тия неща дето си ги написал в поста горе са така и съм съгласен с тях. Попринцип душевното ми спокойствие го слагам пред парите винаги (когато мога).
Цецо75 написа: 02.05.2021, 18:28:52
Всеки сам си прави сметката. За да изкара от магазина такъв клас кола, щеше да олекне с двойна сума, като сложи и застраховките - вероятно и повече.
Който може да си го позволи - естествено, че девствената седалка е за предпочитане.
Ако пък сложим на масата - нова Октавия миксер, срещу Яворовата машина.... Които ще ударят едни пари горе долу...
Спора ще стане безкраен.
За парите го написах, прав си - двойно и нагоре щеше да легне буквално. За Супърб срещу Октавия в моя случай също написах - там спор няма, тъй като изобщо не е опция. Единствената друга опция, която би ми вършила работа е отново Супърб - нов и бензинов. Втора ръка бензин с гаранция и навъртени километри също не бих купил в момента.
bega4kata написа: 02.05.2021, 18:40:02
Абе нищо и няма на колата.ще върви още много.ще се реши проблема и толкова.
Тия дни мислех да ти се обаждам и да идвам. Единственото, което ме спира да го направя и да пристигна е много трудната логистика да идвам до Варна и да оставам. Невъзможно ми е това. А ако видиш, че трябва да чакаме части и се налага да идвам пак - отново е сложно. Отделно с тази кола в момента не ми е приятно да тръгвам на дълги пътувания, освен да се прибера в София след празниците... Още малко ще помисля по темата.
didoya написа: 02.05.2021, 18:36:07
Този спор го има само по нашите ширини. "Западните" хора отдавна са видели къде е истината...
Тук Дидо визира мисля, че колата на запад отдавна не се купува, а се води консуматив. Както тука си плащаме водата и интернета, така там си плащат месечно колата цял живот и си свиркат. Терминът купуване на кола при доста хора е забравен отдавна.
bobo80 написа: 02.05.2021, 18:48:40
Добре де Яворе , аз не те познавам сори ,че така директно но смятам всеки от вас /от форума/ за приятел.Защо не се вдигнеш до Сами да я излекувате веднъж за винаги и да к скъсаш после гумите от каране.
Аз лично смятам Самуил и Тодор за изключително компетентни в областа.
Бих отишъл с кеф, но писах горе, какви са ми притесненията.
todor87 написа: 02.05.2021, 21:08:56
Ама Явка...това не са проблеми бе братле...дреболийки, които и нова да я вземеш са напълно възможни да се случат...
За това пиша тука, хора като тебе, другия Тодор, Самуил или Искрен, дето сте видели къде къде по-големи проблеми и филми (те пък едни проблеми с тия коли, хората с къде къде по-страшни неща се борят, ама...) да ми вкарате малко перспектива, че нещата не са толкова драматични. Аз такива ситуации не съм играл с коли до сега и ми идват малко непознати.
Ясно е, че сега оправям, карам и забравям.
BlackPearl написа: 02.05.2021, 22:08:44
@YYakovliev, назад в темата се спомена РЕВО файла и тн.
Моето мнение: Рево не са големи , но не са случайни. За стейдж тестват около година. Виж, че за ОК3ФЛ 245 ГПФ още няма Стейдж2.
BlackPearl написа: 02.05.2021, 22:08:44
РЕВО имат телефон. Звъниш, даваш 2 за Съпорт и си говориш.
Мислех го това, да. Може наистина да имат опит точно с това и да кажат конкретни неща. Нека първо да направим логове с Тодор, да имам по-пълна картина. Мерси за насоките.