Fault code P023A

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аватар
todor87

Škoda Racer

Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁

Fault code P023A

Мнение от todor87 »

Може и да не светне повече, ако са ти нагласили буксата. ;)
nikigames

Шкода Новак

Fault code P023A

Мнение от nikigames »

Чека светна и на следващия ден не е. Като я карах не светеше.Четири днена я карам и повече, не е излизала грешка.
krista

Шкода Новак

Fault code P023A

Мнение от krista »

Здравейте, колеги :)

Имам следното питане.
Дойде време за обслужване масло, филтри и т.н. за което колата беше така добра да ме информира. Оставаха още около 200 км според компютъра и съответно записах час в сервиз. Сутринта палейки, за да я закарам светна лампичката Check engine. Стигнах до сервиза без проблем, там ги информирах за това и те казаха “като закачим ще видим”, което е напълно нормално. Но искам да проуча предварително дали може да има връзка с това, че е дошло време за обслужване или не би следвало да има нещо общо ?
Ще видим и от сервиза какво ще кажат, но съм жена, постоянно ме мятат по тъча в сервизите и предпочитам предварително да се допитам до независими източници :)
kolyo b8

Škoda Фен²

Гараж: Passat Variant B8.5 2.0 TDI DTSB/ DSG7
Многохилядният Сокол

Fault code P023A

Мнение от kolyo b8 »

Check engine не би трябвало да има връзка с обслужването. Ако няма някакви проблеми след като е запалена (ограничени обороти) и колата е дизел - много е възможно да има подгревна свещ за смяна. Но така и так е в сервиз след като се диагностицира ще Ви кажат на 100% какво е.
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia III”