Варианта е само физическо "изкормване" и софтуерно дпф офф.
Поне аз така разбрах.
Разбрах бе Сами, ама не ме кефи така. Нещо гнило има в цялата работа. Интересното е, че и в нета не пише почти нищо смислено по темата.bega4kata написа: 13.11.2018, 21:35:42 Цецо,бях ти го написал още в началото,но изчезна мнението нещо.
Гледай горното,щото и компа него гледа.На много се различават.

Дилъра не може, защото оригиналния ОДИС не позволява даунгрейд, освен ако "от горе" не наредят, което едва ли ще се случи. Оригиналния софт се връзва към сървъра проверя дали има актуален имидж за този парт номер и ако има го налива. Това е.
Единственото, което мен ме дразни, е че не мога да избирам кога да стартира регенерацията, за да е удобно за мен. Имам безброй случаи , в които регенерацията е удачно да се направи без да ми пречи, но по законите на Мърфи тогава не е стигнала 24гр , стига ги тамън като вече се паркирам и аз като идиот почвам да обикалям още няколко пъти да си я завърши и да изстине... Е това ме дразни. Карам по тангентата и мога да мина регенерация без да усетя, ама не тя си е сметнала, че почва като паркирам пред нас.bega4kata написа: 14.11.2018, 10:21:55 И аз мога да върна оригинален софт.
На всички с одиса.
Цецо, ако искаш да ти пратя оем файл?
Само ми прати номер.
Стига се филмирахте с тея дпф-и.
Караш докато се усере и после го махаш само него, без ката или купуваш друг от моргата от ударена на малко км.
Каква е толкова драмата.
Тези количества са толкова измислено интерпретирани от софта на колата, че не е истина просто
Кво им се чудиш?
Хал хабер е колата колко и е запушен дпфа. Разчита на диференциален датчик и дебитомер и агр, и км.пробег.Ей ти жокер![]()

![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
Защото дори и да е купувана от Бг.,може да е купена с вече ъпнат софтуер,и другия вариант е да се набълбукаш,като мен и да се появиш доброволно за ъпдейта при дилъра ,след неговата любезна покана.Уж го направих с надеждата ,че ще стане по-добре,ама преди си я харесвах повече(на един резервоар,я регенерира веднъж,я не)
И аз се прецаках с някакъв ъпдейт на мойта шкода която не е от дизел гейта, но след слагането на новия софт нищо нямаше колата с това което беше. Тръгваше тромаво все едно с ремарке отзад, задъхана, тромава, гореше повече. Нямам ДПФ.zar написа: 14.11.2018, 15:39:01Защото дори и да е купувана от Бг.,може да е купена с вече ъпнат софтуер,и другия вариант е да се набълбукаш,като мен и да се появиш доброволно за ъпдейта при дилъра ,след неговата любезна покана.Уж го направих с надеждата ,че ще стане по-добре,ама преди си я харесвах повече(на един резервоар,я регенерира веднъж,я не)![]()