Наистина ли слагат ЛЕД вече на халогените ? Дори новите супърби идват с халогенни крушки Н8.
Някой знае ли какъв е цокъла и парт номер на тези крушки ? Производител ?
Наистина ли слагат ЛЕД вече на халогените ? Дори новите супърби идват с халогенни крушки Н8.
ще кача снимки как се е получило!
Разбира се, че са от китай, но ме спечели това, че магазинът им е съвсем близо до мен, имат ги налични и имат подробни упътвания и маркировки по найлонките с обяснения коя крушка за къде е + tool за изваждане на плафоните. Отделно тук са групирани 17 крушки, специално подбрани за Октавия 3(готов комплект).SimichOil написа: 09.11.2018, 13:31:19 Е ти ако мислиш, че ледовете от LuxLED не са от китай - жестоко се лъжеш.
Сериозно - пробвал съм (а и други колеги) много крушки - и това че са от китай - не ги прави по-лоши. Не са и евтини (ако това е критерий де).
Би ли споделил какви си поръча ?
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)

Би ли опитал да направиш снимка на халогените и в частност на самата крушка ? Може ли да се види каква е ?Formana написа: 09.11.2018, 13:54:13 Да, халогените са ми ЛЕД заводско, а отзад имам нещо като стъклени рефлектори на мигачите и светлината за назад, та светят доста доволно, не мисля, че има идея да се ровичка по тях, надали ще има особена разлика, ако сложа LED.
![]()

Много яко свети S4 логотоЦ-Е-Ц-О написа: 09.11.2018, 14:22:53 Аз съм бастуна с Аудито, където на снимките бях до твоята кола.
Казвам го , защото колата е бъкана с електроника и специално при ауди много капризна на всякакъв вид ламБи.
Преди повече от година смених всичко каквото може с продукти от АлиЕкспрес/имам над 300 поръчки и нямам забележки досега/.
Разликата е , че всичко ми излезе около 80 лв
Плафони
Врати с лого S4
заден номер
предни за мъгла
и разликата с оригинални ауди диодни е , че няма логото на пластмасата отзад.
А и вече , ако нещо не е направено в Китай е менте![]()
Прилагам снимки как светят.