П.с. според мен, можеш само да се радваш, че не си взел тази асматична тройка, за съжаление и дума да не става.
П.с.2. Направи се един Рево стейдж 1 и почвай само да раздаваш газ и да се кефиш. Забравяш за ш...ните регенерации по 2 пъти на ден и пр.
Няма да съжаляваш.
Ми...не.Баш Майстора написа: 03.10.2018, 20:46:07 redalex, Защото при палене гълта повече гориво,от колкото ако е работил 5-10 сек.на тихи обороти.
Не знам/помня на колко години си, но подозирам, че в МЕИто са ви учили на неща, които са били актуални поне преди 15-20 години.ТТодоров написа: 03.10.2018, 21:18:00 нас в МЕИто ни учеха,че стартовия процес е най-стресов (по-точно преходния процес от едно състояние в друго).
старт стоп е мор в това отношение, но повечето са баровци и не го мислят за след 3-4г,но ако се гледа дългосрочно не е добре.
Да не говорим,че яко е юркана и загряла пак не е добре (знам има ел.водна помпа и т.н.)..
Остави , че не се заплаща , но поне при голф НЕ можеш да си поръчаш кола без тази "екстра"BlackPearl написа: 04.10.2018, 01:11:01 Старт-Стоп си е стандартно оборудване за Октавия и НЕ се доплаща!![]()