Старт Стоп системата
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- enenen
- Гараж: Kia Sportage NQ5 MHEV
Старт Стоп системата
Единственото място, където тази екстра ми е липсвала, е на опашките на граничните пунктове. Там наистина си плаче за такава екстра. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- Баш Майстора
- Гараж: Шкода120L-52hp,
- Обратна връзка:
Старт Стоп системата
..И освен това ще замърси повече.Sawyer написа: 03.10.2018, 19:27:39 ...Каквото ще да са изчислявали и да говорят производителите, това няма как да не е*е майката на една камара неща в автомобила в дългосрочен план.
ТТодоров, Не можах да разбера,какви цилиндри,какви искри,кой олекотява стартера и т.н.Явно не съм запознат,та ако може малко разяснение.
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Старт Стоп системата
е не всички сме състезателиredalex написа: 03.10.2018, 19:22:22 Само да питам - къде ги намери тия завоЙ дет се взимат с 1-2км/ч, че да угасне колата?!?!
конкретно Лозенец в уличките в квартала. На теснотията като спрат и редица коли и става яко...
- redalex
- Гараж: i3
Старт Стоп системата
защото..?!
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Старт Стоп системата
Аз пък си я ползвам на всичките коли и никъде нямам драма 
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Старт Стоп системата
И както винаги, истината е някъде по средата
Обаче, би било по-добре ако бутончето беше за включване, а не за изключване на "екстрата" ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
-
hvp800
Старт Стоп системата
[quote=ТТодоров
чий чешки гений е решил да гаси двигателя докато не си в покой е мистерия за мен.
[/quote]
И голфа е така. Демек гения не е баш чешки
Няма сила , която да ме накара да карам с включен старт-стоп![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
чий чешки гений е решил да гаси двигателя докато не си в покой е мистерия за мен.
[/quote]
И голфа е така. Демек гения не е баш чешки
Няма сила , която да ме накара да карам с включен старт-стоп
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
- TheSaint
- Гараж: Octavia RS230
- Обратна връзка:
Старт Стоп системата
Това е първота нещо което изключвам. Ако ми потрябва ... светофар с голям престой или трафик и никой не мърда я включвам. Но много рядко се случва .
И при мен гасне рано... дори на легнал полицай ми се случи / още не бях трениран че първо тая система се спира
/
@redalex през дупките с 19ки някой път се спира почти.. и гасне / пали в рамките на секунда гадно колата ако е пусната
И при мен гасне рано... дори на легнал полицай ми се случи / още не бях трениран че първо тая система се спира
@redalex през дупките с 19ки някой път се спира почти.. и гасне / пали в рамките на секунда гадно колата ако е пусната
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Старт Стоп системата
Не съм го казвал,но ще повторя
:Паля,изключвам това"чудо на техниката",слагам колана и тогава тръгвам.
- Баш Майстора
- Обратна връзка:
Старт Стоп системата
redalex, Защото при палене гълта повече гориво,от колкото ако е работил 5-10 сек.на тихи обороти.
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Старт Стоп системата
Това го знам и аз,ама само за нафтата 
- Sawyer
- Гараж: ///
Старт Стоп системата
Същата процедураigeorgiev82 написа: 03.10.2018, 20:45:25 Паля,изключвам това"чудо на техниката",слагам колана и тогава тръгвам.
И наистина щеше да е много по-удобно копчето да служи за активиране на системата, не тя да е включена по подразбиране, а бутонът да я изключва. Явно е направено заради някакви еко норми
-
Sec8200
Старт Стоп системата
@hvp800, не знаех. Мерси.
@Баш Майстора, при бензина позиционират буталата в положение да подадат искра и да помогнат и ускорят процеса
@Баш Майстора, при бензина позиционират буталата в положение да подадат искра и да помогнат и ускорят процеса
- Баш Майстора
- Обратна връзка:
Старт Стоп системата
igeorgiev82, По скоро точно обратното,поне така мисля...
ТТодоров, Благодаря!Но..Абе,чакай тая кола да ти пали коректно след 5-6години служба..![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
ТТодоров, Благодаря!Но..Абе,чакай тая кола да ти пали коректно след 5-6години служба..
-
Sec8200
Старт Стоп системата
нас в МЕИто ни учеха,че стартовия процес е най-стресов (по-точно преходния процес от едно състояние в друго).
старт стоп е мор в това отношение, но повечето са баровци и не го мислят за след 3-4г,но ако се гледа дългосрочно не е добре.
Да не говорим,че яко е юркана и загряла пак не е добре (знам има ел.водна помпа и т.н.)..
старт стоп е мор в това отношение, но повечето са баровци и не го мислят за след 3-4г,но ако се гледа дългосрочно не е добре.
Да не говорим,че яко е юркана и загряла пак не е добре (знам има ел.водна помпа и т.н.)..