Тест на Кодиак 2.0 бензин - 204 к.с.

Всичко за второ поколение SUV Kodiaq
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
StanTheMan

Шкода Новак

Мнение от StanTheMan »

Здравейте,
искам да си купя Кодиак 2.0 бензин 204 к.с., но няма такъв наличен/регистриран за тестдрайв. Има само 1.5 на предно, 1.5 плъг ин и дизел. Дизела не ми е опция, защото карам малко. 1.5 ми се струва недостъчно за този автомобил, за това си мисля, че 204 к.с. бензин ми е оптимален вариант във версията Спорт Лайн.
Някой, ако кара такъв, би ли бил така добър, да се срещнем някъде някога в София, за да покарам малко и да усетя автомобила като вървене, защото вътре мога да видя и в шоурума. Ще съм благодарен.
Лек ден на всички.
PPG

Škoda Фен

Гараж: Шкода Октавия - 1.9/105 ПД - 2007 и 2010 г. ФЛ.
Шкода Кодяк - 2.0 ТСИ 204 к.с. 2025 г.

Мнение от PPG »

Нямам нищо против, неделя стринта мога да отделя време.
Тел. 0898584539, Петър.
StanTheMan

Шкода Новак

Мнение от StanTheMan »

Много благодаря.
Ако успея да се организирам, ще се обадя за евентуална среща. Ще запазя телефона.
Благодаря отново.
Публикувай отговор

Обратно към “Kodiaq 2”