Здравейте,
искам да си купя Кодиак 2.0 бензин 204 к.с., но няма такъв наличен/регистриран за тестдрайв. Има само 1.5 на предно, 1.5 плъг ин и дизел. Дизела не ми е опция, защото карам малко. 1.5 ми се струва недостъчно за този автомобил, за това си мисля, че 204 к.с. бензин ми е оптимален вариант във версията Спорт Лайн.
Някой, ако кара такъв, би ли бил така добър, да се срещнем някъде някога в София, за да покарам малко и да усетя автомобила като вървене, защото вътре мога да видя и в шоурума. Ще съм благодарен.
Лек ден на всички.
Тест на Кодиак 2.0 бензин - 204 к.с.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
StanTheMan
-
PPG
- Гараж: Шкода Октавия - 1.9/105 ПД - 2007 и 2010 г. ФЛ.
Шкода Кодяк - 2.0 ТСИ 204 к.с. 2025 г.
Нямам нищо против, неделя стринта мога да отделя време.
Тел. 0898584539, Петър.
Тел. 0898584539, Петър.
-
StanTheMan
Много благодаря.
Ако успея да се организирам, ще се обадя за евентуална среща. Ще запазя телефона.
Благодаря отново.
Ако успея да се организирам, ще се обадя за евентуална среща. Ще запазя телефона.
Благодаря отново.