Проблем при дясно огледало

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
xVanchOx

Шкода Новак

Гараж: Skoda Superb III Facelift combi L&K 4x4 2.0 TSI 280p.s.

Мнение от xVanchOx »

Здравейте, колата ми е Супърб Комби 2.0 тси 280 к.с. Л§К 2023г. и при даване на задна скорост дясното огледало вместо да слезе надолу, за да паркираш без да застържеш джантата, се вдига нагоре, за да не можеш да паркираш изобщо [smilie=fool.gif]. Въпроса ми е има ли как да си го наглася да слиза пак надолу, аз ли съм направил някоя магария да стане така или е просто дефект и да си го оправят по гаранция?
Тема за моята красавица: viewtopic.php?t=5656
Аватар
DoH_KuXoT

Škoda Ентусиаст

Гараж: Passat B8 2.0tdi - 190hp

Мнение от DoH_KuXoT »

Вкараваш задна скорост, нагласяш си огледалото където искаш да гледа, така си запаметява положението, до което да отива след това. При потегляне стои наведено докато не вдигнеш мисля 20км/ч , връща се на мястото си заедно с изключването на задната камера. Така е при Passat B8 - 2018 би трябвало и при теб да е така.
Аватар
xVanchOx

Шкода Новак

Мнение от xVanchOx »

DoH_KuXoT написа: 23.12.2024, 11:29:24 Вкараваш задна скорост, нагласяш си огледалото където искаш да гледа, така си запаметява положението, до което да отива след това. При потегляне стои наведено докато не вдигнеш мисля 20км/ч , връща се на мястото си заедно с изключването на задната камера. Така е при Passat B8 - 2018 би трябвало и при теб да е така.
Благодаря много ще го пробвам после дано сработи, че ме дразни много [smilie=yahoo.gif]
Аватар
intense

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia 3 FL 1.8 TSI DSG

Мнение от intense »

Джойстика трябва да е поставен към дясното огледало, за да сработи, но казваш пък че се вдига, което е странно...
Аватар
xVanchOx

Шкода Новак

Мнение от xVanchOx »

Стана работата [smilie=yahoo.gif]
Публикувай отговор

Обратно към “Superb III”