Проблем при дясно огледало
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- xVanchOx
- Гараж: Skoda Superb III Facelift combi L&K 4x4 2.0 TSI 280p.s.
Здравейте, колата ми е Супърб Комби 2.0 тси 280 к.с. Л§К 2023г. и при даване на задна скорост дясното огледало вместо да слезе надолу, за да паркираш без да застържеш джантата, се вдига нагоре, за да не можеш да паркираш изобщо
. Въпроса ми е има ли как да си го наглася да слиза пак надолу, аз ли съм направил някоя магария да стане така или е просто дефект и да си го оправят по гаранция?
Тема за моята красавица: viewtopic.php?t=5656
- DoH_KuXoT
- Гараж: Passat B8 2.0tdi - 190hp
Вкараваш задна скорост, нагласяш си огледалото където искаш да гледа, така си запаметява положението, до което да отива след това. При потегляне стои наведено докато не вдигнеш мисля 20км/ч , връща се на мястото си заедно с изключването на задната камера. Така е при Passat B8 - 2018 би трябвало и при теб да е така.
- xVanchOx
Благодаря много ще го пробвам после дано сработи, че ме дразни многоDoH_KuXoT написа: 23.12.2024, 11:29:24 Вкараваш задна скорост, нагласяш си огледалото където искаш да гледа, така си запаметява положението, до което да отива след това. При потегляне стои наведено докато не вдигнеш мисля 20км/ч , връща се на мястото си заедно с изключването на задната камера. Така е при Passat B8 - 2018 би трябвало и при теб да е така.
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
Тема за моята красавица: viewtopic.php?t=5656
- intense
- Гараж: Octavia 3 FL 1.8 TSI DSG
Джойстика трябва да е поставен към дясното огледало, за да сработи, но казваш пък че се вдига, което е странно...
- xVanchOx