JORDITO написа: 18.07.2024, 09:29:37
m65 написа: ↑18.07.2024, 06:21:43
И специално "благодаря", щото много ми бе полезен
Задаваш въпрос, по-точно отваряш тема. Отговаря ти се, но ти спориш и казваш, че видиш ли видеото за "комбиту" е "светая енциклопедия". Какво значение има, че зад пластмасата има еърбег. Няма да го думнеш , ако разкачиш 2 щипки от лявата пластмаса , за да може повече да ти падне тавана. Такива като теб са ми любими.
Идва с проблем, пита, обясняваш показваш ... ама "То моя майстор каза....", "Ама аз четох в интернет....", "Ама един приятел на маса каза...."
JORDITO написа: ↑17.07.2024, 16:30:40
Сваляш централният панел, после отляво и отдясно ще видиш две винтчета на страниците. Отвърташ ги и сваляш с ръка тавана,колкото да ти влезе ръката. Вземи си една дълга лула 27 мисля беше или 29 и готово.
И още нещо. Махане, за мен означава демонтаж изцяло. А откопчаване, е частично да ги отвориш.
Виж сА душко, нито тА познавам, нито тА знам що за майстор си, а и не мисля, че има нужда от това.
Просто попитах дали ще има проблем с еърбега, ако се отвори, премахне, откопчае или още куп термини които сА опитваш да вкарваш, подобни на комбитУ, който аз не съм употребявал. Ако знаех какво точно мислиш и разбираш, точно и това щях да напиша, за да е мирно селото, без да в'ръжем попа.
Дадох пример с видео което не е мое. Уточних, че съм гледал няколко подобни, но всички са за комби версията, на които по един и същ начин процедират при подмяната на антената с усилвателя.
Нямаше ли да е доооста по-лесно, просто да се отговори, че еърбега няма да се компрометира, гръмне, думне, изпатка, или кой както иска да го разбира, за да не взема да засегна нЕкой майстор или "майстор", ако "С", "D","F" колонката, или тем подобни обозначение за нещо, за което се разбра, че точно за него питам. От тия вторите "майстори", ми е писнАло беце...
И като цЕло не съм спорил за нищо, освен това дето уточних, че ключът за извършване на таз' смяна е 22 и това го уточних, тъй като на няколкото кличета, които гледах бе точно такъв размер. Такъв размер ми е нужен и на мен за антената която съм закупил за смяна.
Снимката която прилагам си е лично моя, аз съм я правил и за нея нося отговорност за това, което твърдя. А като цяло не ме интересува и какъв размер е ключа, и не съм и питал, тъй като си имам достатъчно инструмент.
п.п. Изказът ми е такъв, за да вляза в ритъма на твоят изказ. Иначе не си позволявам подобни неща и винаги се мъча да бъда коректен и любезен, дори и с някой когото познавам и с когото си знаем житието и битието, но комуникацията ни е обществено достояние.
Всичко добро и лек и прохладен ден!