Колата е Octavia III Facelift от 12/2018, 1.5 TSI DSG седан (макар че за мен това си е хечбек). До момента съм установил един проблем и той е, че USB не работи - изобщо не отчита, че има нещо включено, отсрещното устройство също не реагира. Пробвах с флашка и с телефон (с няколко кабела) - никаква реакция, вкл. и не зарежда телефона. Имам Columbus с Android Auto/CarPlay/Mirror Link, иска ми се да ползвам AA (с Google Pixel съм). Всички бушони са здрави, рестартиране на Columbus-а не даде ефект. Дали някой от вас е имал подобен проблем?
Идеален вариант за мен би било ако мога да ползвам USB-то за AAWireless (скрит някъде), а на мястото на USB-то да имам само USB за зареждане. Намерих вариант как да го направя това, но първо ще трябва да отстраня проблема с USB-то.
И един страничен въпрос - имам front assist, но съм със стандартен cruise control. Заслужава ли си адаптивния (аз никога не съм пробвал такъв)? Предполагам не е много трудно да се retrofit-не, след като сензорът в решетката е наличен.