Пак тряя да се отваря телевизира,
иначе да, става...
Първи впечатления от О4 FL !
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- димон
- Гараж: Octavia 4 FL TDI
- Обратна връзка:
-
maiden
Активирах и аз от любопитство. Цветовете са същите, но вместо 16 позиции са 48. По три на цвят.димон написа: 22.12.2025, 19:45:50 Да, потвърдиха, че е активирано след час и да се наслаждавам, както и приятно да пътувам...
![]()
- димон
- Обратна връзка:
Мигащи има ли ?
-
maiden
Няма никакви нови настройки, не знам, не съм пробвал
Единствено видях, че са повече цветове. В смисъл те са същите, но има повече градации между тях.
Единствено видях, че са повече цветове. В смисъл те са същите, но има повече градации между тях.
- димон
- Обратна връзка:
Забелязах, че и моите цветове са повече, но не виждам за какво ми са толкова. Пуснал съм синьо по таблото и вратите и червено в краката. Стигат ми.
Голяма екстра - няма що.
Бих предпочел да има нещо като / power 10hp+/ за 300 лв примерно...
![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Голяма екстра - няма що.
Бих предпочел да има нещо като / power 10hp+/ за 300 лв примерно...
-
maiden
Ами така е..За мощността май е някаква законова пречка. И аз съм синьо с червено. Хаха ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- ba7ka7a
- Гараж: Octavia 4 FL Combi 2.0TSI 4x4
Кола със задна камера съм нямал досега. Имах с преден и заден парктроник. Та за камерата (може да звучи банално за хора каращи с камери от години) супер е! Широкоъгълна, всичко се вижда, помага много при излизане назад в оживена улица и дори пищи на напречен трафик и пешеходци.