Ще пробвам утре пак ...
Наздраве и Честит Свети Мина!!!
п.п. само да вметна всичко е ОК като цяло...
Само да поправя, че не са датчици, а камерата на асистентите, която е зад огледалото за задно виждане. При мен почти мога да кажа, че няма проблем с тировете, но това предполагам е заради височината на Kodiaq - камерата идва по-високо и явно успява да "види" фаровете им, докато при Октавия, тъй като е по-ниско най-вероятно заради това не успява всеки път да ги хване.strazhara написа: 12.11.2025, 14:43:05 Да така е, има увеличаване на чувствителността, но те датчиците немогат да засекат фаровете на тировете от мантинелите и даже в книжката го пише.
Спийд лимит е благинка, помага много човек да не се отплесне със скоростта. Особено в града и в участъци, в които знаеш, че дебнат с камери.ba7ka7a написа: 17.11.2025, 12:46:56 Още не съм ползвал ACC или Speed Limiter дори веднъж. Не мога да се престраша да бутам този лост...
Прекалено сложен ми се вижда... че напред, че назад, че нагоре, надолу... и малко копченце има... и някакъв Set бутон... абе... как не са сложили и някакво въртеливо движение.
На старата кола беше елементарно, два бутона на волана cruise/limit/off и втория +/- за скоростта.
Че и в менюто на Assist Systems има някакви отметки... кое по-напред да правя нямам идея. Ще излизам някоя вечер като няма движение да си играя.
Ситроена беше редовно ограничен на 60 км/ч в града... 1000 лв. глоби ми беше направил за 5 години!FaKeR написа: 17.11.2025, 18:40:24 Спийд лимит е благинка, помага много човек да не се отплесне със скоростта. Особено в града...