До колегата
_А_ притежател на Суперб 3 - 2.0 TDI
Колега, защо си мислиш, че можеш да разкажеш една лъжлива история с която очевидно целиш да очерниш името на даден сервиз и цялата случка да бъде просто забравена?
Дали не ти мина през онова нещо в черепната кутия, че е възможно и другата страна да чете или да бъде информирана за това?
И защо тука разни кибици стигат до крайни заключения, че след като някаквъв потребител напише мнение за даден сервиз, това е абсолютната истина??
Защо хора като мен, които са в нещата и знаят истината ги определяте като адвокати?
Дали случайно монетата няма две страни? Или за някои колеги монетата е само тяхната страна?
_A_ написа: 23.08.2021, 20:41:06
За Трансексперт става въпрос. Не крия, че веднъж платих голям ремонт там и останах доволен, но след това човека стана повече търговец от колкото майстор. Направо си ми каза ела след 500-600 км и ще правиме нов ремонт. После го потърсих когато светна чека за адблу-то, но нямаше часове скоро и му казах, че ще видя как ще го направя. Звънна ми на другия ден да съм бил ходил за една диагностика и да видим какво ще правим с другия ремонт, направо да го започваме едва ли не.
Историята не е така, както я представяш!
_A_ написа: 24.08.2021, 13:54:03
Четете какво си искате явно. Пример ви давам -при първият ремонт счупиха неща за още 250 лв, но това не го казах, по долу ще се самоцитирам защо и не съм го споменал. Човека е любезен, свършиха работа, но после го обърна на търговия. Едва ли някой няма да се подразни ако му кажат "дай пари за нещо дето не трябва да се ремонтира"
Тук вече лъжеш! Разкажи за въпросните счупени "неща" какви са и как се счупиха?
_A_ написа: 26.08.2021, 08:40:49
За човек, който твърди, че не му е адвокат, доста мнения и лафове пускате
Ако знаеш колко лафове ще ти пусна сега....
Когато дойде време да сменям маслото реших, че ще отида до Трансексперт, защото е по - близо до офиса, отново, защото беше и в "белия списък". Смениха маслото и ми дадоха препоръки за още неща за смяна, които аз като лаик в тая ВАГ група и преди това карал друга кола взимам за чиста монета, а и се виждаха, че са за смяна.
До тук историята е така, но разказана много отгоре.
И тук идва и избирателното четене на някои колеги, в частност на цитирания по - горе, защото той спомена пари, части и труд в поне 5 поста. Ремонта излезе над 1000 лв. Тия 250 дето съм ги споменал няма да ме бутнат, спокойно. Просто казвам, че можеше и без тях. [ПРИМЕР]
Аз не чета избирателно а търся истината, която някак така ти ИЗБИРАТЕЛНО не искаш да кажеш!
Явно имаш някакви финансови комплекси, щото нито съм те питал за пари, нито ме интересува за колко пари си!
Подканвам те ВТОРИ път да кажеш кои са частите "дето можеше и без тях" и дали си сигурен 100% че е можело без тях?
Едва ли ако отидете за смяна на гуми и ви счупят накладките ще се зарадвате, но ще се наложи да ги смените, защото няма дa може да се приберете. Нека да не бъдем лицемерни. При положение, че давам над 4 цифрена сума, едва ли съм опрял до тука да се оплаквам от цената
ДА! Нека НЕ бъдем лицемерни! Примера който си дал с накладките е толкова смешен, колкото и цялата ти история до тук!
За втори път ти повтарям, че никой не го интересува сумата до която ТИ не си опрял!
Реално се оплаквам отношението след това. На диагностиката се "откриват" неща, които ще са "за смяна". И то пак не евтина. Да, ама отивайки след препоръчителните 500-1000 км в друг сервиз да видя на диагностиката какво излиза - еми нищо. Но на човека не му попречи да ми звънне и да ми каже ела направо да видиме и да сменяме.
Тук отново лъжеш, защото истината е различна!
Отново те приканвам да я разкажеш, защото ако не искаш, тогава аз ще я разкажа.