За човек, който твърди, че не му е адвокат, доста мнения и лафове пускате.The Hooligan написа: 25.08.2021, 22:45:55 Не знам каква му е историята на колегата, дето му били изпочупили части за 250 лева, ама той понеже е пич и си е казал "от мен да мине" иначе ремонта добре бил станал!
Да се смея ли, да плача ли...
Понеже виждам, че за трети път някой се хваща за точно за тоя ремонт, да уточня защо така се получва.
Първо, до сега не бях карал автомобил от ВАГ групата. Когато го придобих започнах да чета за сервизи, в които мога да оставя автомобила и съм стигнал до темите тук и до т.нар. "бели сервизи".
Когато дойде време да сменям маслото реших, че ще отида до Трансексперт, защото е по - близо до офиса, отново, защото беше и в "белия списък". Смениха маслото и ми дадоха препоръки за още неща за смяна, които аз като лаик в тая ВАГ група и преди това карал друга кола взимам за чиста монета, а и се виждаха, че са за смяна. И тук идва и избирателното четене на някои колеги, в частност на цитирания по - горе, защото той спомена пари, части и труд в поне 5 поста. Ремонта излезе над 1000 лв. Тия 250 дето съм ги споменал няма да ме бутнат, спокойно. Просто казвам, че можеше и без тях. [ПРИМЕР] Едва ли ако отидете за смяна на гуми и ви счупят накладките ще се зарадвате, но ще се наложи да ги смените, защото няма дa може да се приберете. Нека да не бъдем лицемерни. При положение, че давам над 4 цифрена сума, едва ли съм опрял до тука да се оплаквам от цената.
Реално се оплаквам отношението след това. На диагностиката се "откриват" неща, които ще са "за смяна". И то пак не евтина. Да, ама отивайки след препоръчителните 500-1000 км в друг сервиз да видя на диагностиката какво излиза - еми нищо. Но на човека не му попречи да ми звънне и да ми каже ела направо да видиме и да сменяме. И реално ме изгуби като клиент. Отново казвам, верно, че съм бос във ВАГ групата, заради което опипвам сервизите, в които могат да вършат работа, но и за това са тия теми.
За Адблу-то, момчетата от ДБ направиха каквото можаха и както вече за 3ти път казвам, въпросът беше да ударите едно рамо какво може да се направи, дали сте срещали проблема друг път, а не да съветвате хората да не ходят там. Единствено не им прави чест, че държаха колата 5 дена и не казаха - няма да се справиме ела и си я вземи.