Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
В Петък , пътувайки за срещата се наложи да мина отгоре към Баните и за пореден път се убедих, че каквито и тестове да правят хората, каквото и премиум да вземеш е все тая.
Съжалявам, че не можах да снимам - около 8км никаква маркировка, това вечер ще е ад, съчетано с 75395758 кръпки различен асвалт.
КОлата все едно беше на тресачка за амортисьори.Такъв пейзаш от 50 Нюанса сиво не бях виждал скоро.
Баси.
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
Ето и един негативен коментар за Конти 870п. Изключително комфортна гума, но не за български локви. Тази вечер едната пое към ловните полета. Утре рано сутринта ще търся налична и да сменям.
Не ми се занимава и нямам и времето. По-притеснително е ако не беше в София. Май ще мисля за патерица или пак рънфлат.
В Диана има налични според сайта им: https://diana-ltd.com/tire?38558
Пише 4+ в Симеоново и Цариградско. Ще се редя рано сутринта
Impress_me написа: 28.11.2023, 22:56:08
един негативен коментар за Конти 870п.
И с какво гумите/производителя са виновни, че живеем в помиярник Просто си си избрал неподходящите гуми за специфичната обстановка То подходящи всъщност няма. Но поне може да са по евтини
Taratajki написа: 29.11.2023, 08:24:13
То подходящи всъщност няма.
Абсолютно вярно! Важното е, че имаше налични и вече даже е монтирана. Обаче мисля да слагам пак рънфлат и да се спестя мисленето дали ще стигна или не до първия сервиз.
dotamaster написа: 29.11.2023, 22:02:28
и ако няма резервна гума и разчита на пяна с компресор.
Ако има някакъв проблем/недостатък с ползването на пяна можеш ли да го споделиш?
Коментарът беше с известна доза ирония.
Сериозно казано, не ми се е налагало да ползвам пяната до сега на Шкодата за 2 месеца. Но ми се струва, че в нашата реалност по-скоро ще спукаш/сцепиш/изкривиш джанта от дупка на пътя, и тогава пяната няма да те спаси. Имал съм такъв случай в София на Шипченски проход с предната кола и имах резервна, за да я сменя. Затова сега търся единична гума с джанта 17" за Шкодата. Иначе за дупки от пирони/винтове пяната ще свърши работа, но не знам дали след това гумата може напълно да се възстанови, както ако не беше третирана с пяна.