Защото :YYakovliev написа: 28.10.2023, 11:55:59 Защо не поръчаш нов Супърб 280 със сегашните намаления, щом имаш 6 месеца?
- в моя случай варианта кола на 1-2г е по-работещ ( финасово изгоден ). Познавам се и знам, че повече от 3г МПС при мен не се задържа. Да платя пълната цена на един такъв супърб или др нов автомобил, да плащам скъпото каско първите години и да "поема" голямото обезценяване при препродажба на 3тата година примерно, не е най-добрия вариант (за мен). Цените вече няма да са такива изкривени, както до сега и няма да може да се "еВе гявола у въздуха" като препродадеш старата си кола с печалба
- реша все пак да го играя това със закупуването... Не искам, а и не мога да си го позволя в момента да се окажа в позицията като на колегата от форума, който си купи октавия 4 1.5тси. Покара няколко месеца, реши че не е неговата, пусна я да се продава и паралелно поръча друга, която пък дойде по-рано от предвиденото... Накрая се оказа с 2 коли едновременно, които да из/плаща и едната СПЕШНО да продава
Тоест първо и задължително условие е да съм взел поне капаро за Хюндая (да съм осигурил купувача), преди да скачам със следващата покупка.

Заради едно бебе, ще сменя колата ![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)

Намерил си правилната количка за нуждите си. А щом е с два комплекта джанти....