Hyundai
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
Hyundai
Яка е, зарибява. И на теория числата звучат супер.
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Hyundai
https://www.auto-data.net/bg/hyundai-io ... -awd-49033
3,4с 0-100. Тук ще е за не по-малко от 150 хилки.
3,4с 0-100. Тук ще е за не по-малко от 150 хилки.
-
istoyanov
- Гараж: Seat Leon ST FR
-
Sec8200
- Гараж: под наем
- smoke
- Гараж: >
Octavia II 2.0 TDI-PD BKD
Octavia 4 RS 2.0 TSI DSG
Hyundai
digitalundgrd написа: 27.10.2023, 16:28:00 Реното продадох поради 3 причини :
- От келешлък и аз да съм в "тренда", да се възползвам от ситуацията с цените и да продам на по-висока цена, отколкото като я плащах нова.
- Прецених, че с моето предимно градско каране и нарастващия, смъртоносен трафик в София ми се иска да пробвам дали ще ми е по-рахат с автомат (DSG/DCT в случая)...
- Покарах го 3г ииии да кажем, че вече беше започнало да ми "омръзва"...
Определено идеята не беше да взимам i30N, но предвид ситуацията, която си причиних след продажбата на Меганя, то трябваше да действам бързо и съобразявайки се с бюджет, който не позволяваше "екзотики" над 100к
п.с.2 Така или иначе сега съм на кръстопът дали да не разжалвам и Хюндая, за да взема комби
Ако беше от моето поколение, щеше да знаеш армейския лаф
"Не оставяй бойците без работа, че иначе ще вземат да измислят и направят някоя глупост".
И? Kак е? Супер ли е?digitalundgrd написа: 27.10.2023, 16:28:00 в София ми се иска да пробвам дали ще ми е по-рахат с автомат (DSG/DCT в случая)
Озадачих се! Досега само суперлативи казваше за хюндая, а след само 1 година вече говориш за разжалване ...digitalundgrd написа: 27.10.2023, 16:28:00 Така или иначе сега съм на кръстопът дали да не разжалвам и Хюндая
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Hyundai
Ами много е добре да ти кажа
Значи не знам дали четеш диагонално, но да, от месец съм с бебе (1во дете). След няколко разходки с количката в София и малко извън София, осъзнах че с багажника ще имам проблем при евентуално дълго пътуване за морето например. Не че няма да се съберем, но ще е компромис какво да взема и какво не, как ше го редя итн все неща, с които ми се иска да не се нат'варвам за в бъдещеsmoke написа: 27.10.2023, 20:46:36 Озадачих се! Досега само суперлативи казваше за хюндая, а след само 1 година вече говориш за разжалване ...
Нещата катализираха след като къде на шега, къде на майтап колега от форума се свърза с мен на ЛС, че проявява интерес за Хюндая (без да съм пускал обяви или дори да съм споменавал, че имам намерение да сменям колата). От там ми тръгна чуденката, АКО серизно реши да я взима, то аз с какво ще сменям
- SilverBullet
- Гараж: Skoda Octavia Estate SCOUT MK3 1.8TSI DSG 4X4 STAGE 3
Fabia MK3 1.2 TSI DSG 110HP - Обратна връзка:
Hyundai
М3 Touring
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Hyundai
Човека дете ще отглежда,не таралясници
С тез бараки,къде предлагате,по-добре още едно чаве да напрай![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
С тез бараки,къде предлагате,по-добре още едно чаве да напрай
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Hyundai
Хахаха добри предложения. Ще ги имам предвид
Сега така като гледам поне до другата година март-април не ми се очертават някакви дълги семейни пътувания, тааа определено ще се повозкаме заедно още 5-6м.
През тва време ме посъветваха да я пусна не в БГ, а в мобиле.де, ако някой мераклия се закачи. Защо в Дойчландското мобиле? Ами за нашия пазар, цената която ще и искам (35к ойро) може би няма да кореспондира с народопсихологията на съвременния българин, който за тия пари ще предпочете едни други марки![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Реално моята е на 8500км, а тази от обявата на 15 600 км. Всичко друго е 1:1 = 40к евра...
https://m.mobile.de/auto-inserat/hyunda ... pe=page1Ad
Фастбек вариант е + 2-3к ойро отгоре :
https://m.mobile.de/auto-inserat/hyunda ... 98&type=ad
https://m.mobile.de/auto-inserat/hyunda ... a1&type=ad
Тааа така разсъждавам си на глас общо-взето![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Сега така като гледам поне до другата година март-април не ми се очертават някакви дълги семейни пътувания, тааа определено ще се повозкаме заедно още 5-6м.
През тва време ме посъветваха да я пусна не в БГ, а в мобиле.де, ако някой мераклия се закачи. Защо в Дойчландското мобиле? Ами за нашия пазар, цената която ще и искам (35к ойро) може би няма да кореспондира с народопсихологията на съвременния българин, който за тия пари ще предпочете едни други марки
Реално моята е на 8500км, а тази от обявата на 15 600 км. Всичко друго е 1:1 = 40к евра...
https://m.mobile.de/auto-inserat/hyunda ... pe=page1Ad
Фастбек вариант е + 2-3к ойро отгоре :
https://m.mobile.de/auto-inserat/hyunda ... 98&type=ad
https://m.mobile.de/auto-inserat/hyunda ... a1&type=ad
Тааа така разсъждавам си на глас общо-взето
- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
Hyundai
Защо не поръчаш нов Супърб 280 със сегашните намаления, щом имаш 6 месеца?
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)