Определено не си бил щом говориш за фургон и 3 пейки.The Hooligan написа: 31.08.2021, 20:19:58Не знам за какво говориш, но тук не става дума за паркове а за бизнеси, които има много по-голям актив от един фургон и 3 пейки.shpeki написа: 31.08.2021, 19:56:47 Тук няма но примерно в Мюнхен има Биър гартен където си носиш храната и си купуваш само бирата. Обикновенно са паркове. В България всички са много алчни за такива неща.
И ако пак не ме разбираш, моля те опитай да наемеш помещение под наем, плащай наем, оборудвай кухнята и направи салона такъв, че да не прилича на дупка. Наеми готвачи и сервитьори а аз ще дойда с доматите и краставиците да ми направиш салата.
Същото се отнася и за сервизите!
Намерете помещение, плащайте наем, купете си оборудване и инструменти, наемете хора, плащайте заплати, осигуровки и данъци. Поддържайте всичко на високо ниво, за да спечелите доверите на клиентите а нека те ви правят дребните сметки, колко сте се ояли от частите.
Успех!
Сервизи под наем има, плащаш почасово и си сменяш сам. Поне преди пандемията имаше, сега не съм се интересувал.
Важното е човек да има избор, а не продажбата на части да е през сервиза защото иска печалба и от тях. За съжаление това няма как да се разбере от повечето сервизи и лошото е, че има толкова много внесени боклуци у нас, че винаги ще има клиенти за подобни сервизи.
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)