Човек като задълбае в зяпане по сайтове и търсене на информация, забравя за простото решение на проблема

Човек като задълбае в зяпане по сайтове и търсене на информация, забравя за простото решение на проблема

Имало е случаи когато са прегаряли свещите и затова препоръчват 95. Имаше подобна дискусия в английския форум.pufpaf написа: 25.06.2024, 23:06:54 При приемането на автомобила - търговеца каза да не ѝ сипвам високооктанов бензин, само 95.
Имате ли идея защо така?
Мен не са ме търсили.
Не се притеснявай за това. Супер си е кутията и е добре настроена за мотора.Apollo написа: 27.06.2024, 23:03:30 Чувал съм, че специлано този мотор(1,5 TSI) е с кутия DQ 200 и били много проблеми.
Apollo написа: 27.06.2024, 23:03:30 Облегалката на задната седалка може ли да падне още малко назад - стори ми се доста изправена.
Аз се водя, че имам допълнително обезшумяване. Предполагам, че има някое друго уплътнение допълнително. Така съм чел, но не съм имал възможност да направя сръвнение.Apollo написа: 27.06.2024, 23:03:30 Какво точно представлява това допълнително обезшумяване на купето