Брутална е таз гума, обаче нямат моят размер тия транссексуалисти смотани.
Изобщо го няма.
Чувствам се като негър на сбирка на Кук Лус Клан..............
Остава вариант №2 - https://www.tyrereviews.com/Tyre/Nexen/ ... rt-SU2.htm
Бая е брутална.

Брутална е таз гума, обаче нямат моят размер тия транссексуалисти смотани.

И моята дойде с такива гуми. Твърди са и искат загряване докато почнат да държат. Аз ще ги карам още едно лято и ще взема като на @didoya,tihich написа: 01.03.2021, 16:40:09 Здравейте,
Скаута дойде Януари месец с летни гуми Goodyear F1 AS 3 ако не се лъжа... След като го изведохме от Еуратек дружба направо към Дианата да купим нови и там ги паркирах на хотел. За тези няколко километра не успях да усетя качествата им, нито пък тези на колата. След като минах вече 3000км със зимните Мишелин Пилот Аплин 5 18ки нещо не съм никак доволен от поведението на колата при дупки/неравности... Цялата кола изпада в потрес по нашите красиви пътища много се надявам проблема да е в тези гуми. В тази връзка исках да попитам какви са ви отзивите за летния Гудяр с който е произведена колата? Стават или както са чисто нови на 10тина километра да ги засилвам в OLX-a и да търся някакъв друг вариант ? Притеснявам се дали с тях няма да е още по-зле положението предвид факта, че обинковено зиманата гума вози по-комфортно от лятната ? Имате ли някакви мнение за по-мека лятна гума от въпросния Гудяр ?
Днес докараха в склада Гудиър с ДОТ 0821...........

Да ти кажа с тях ще е по добре..... Томасона с гумите са 20,5кг
На мен и а-Скаута ми се струва дървен, при това е с 16-ки. Но, може би, защото се качих от уж по-комфортна кола, знам ли..Цецо75 написа: 01.03.2021, 19:52:53 Е логично е Скаута да е по-дървен. Нали това му е идеята, жертваш комфорт срещу проходимост.