Kodiaq 2021 FL впечатления.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Lemi_
- Гараж: Kodiaq FL TSI 190 h.p.
Някой да е получавал скоро актуализации по въздуха
?
I ask you to judge me by the enemies I have made
-
rts
- Гараж: ex. Skoda Kodiaq 2.0 tsi 190 к.с. 4x4, MY2024
Точно тази вечер получих - някакъв ъпдейт на магазина в медията.
- Lemi_
Да, и аз приех нещо но не успях да проверя какво.
-
storm1st
- Гараж: Kodiaq Fl 2.0 TSI, DNPA
1:1
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
- martinp
- Гараж: Kodiaq FL 2.0 TDI 4x4 7DSG 200hp
И при мен има ъпдейт, не бях ползвал колата 3-4 дена и днес излезе.
Мен друго ме изненада, от 2-3 месеца колата доста рядко, но все пак достатъчно че да направи впечатление, пали трудно. Преди беше по-рядко, сега по-често. Днес акумулатора толкова беше умрял, че бях сигурен че няма да запали.
И това е кола, на която старт-стопа е изключен от ден първи, и се кара в 90% от времето само на дълги разстояния.. Не знам що за боклук са сложили под капака.![fool [smilie=fool.gif]](./images/smilies/fool.gif)
Мен друго ме изненада, от 2-3 месеца колата доста рядко, но все пак достатъчно че да направи впечатление, пали трудно. Преди беше по-рядко, сега по-често. Днес акумулатора толкова беше умрял, че бях сигурен че няма да запали.
И това е кола, на която старт-стопа е изключен от ден първи, и се кара в 90% от времето само на дълги разстояния.. Не знам що за боклук са сложили под капака.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Мойта засега няма проблем, а те май са набори. Освен всичко друго, в последно време я карам веднъж седмично. Старт стопа и при мен е заглушен.
От друга страна, добре ще е акумулатора ако ще мре, да е в гаранция.
От друга страна, добре ще е акумулатора ако ще мре, да е в гаранция.
Бееееее.....
- Stoyanov
- Гараж: Superb III, L&K, TSI 190 к.с.
BMW 3 e92, 400+ к.с.
При мен при субърб също получих ъпдейт. Аз ползвам старт-стопа и се надявам ако се предава, да е по време на гаранция : ) Иначе при мен още няма признаци на нищо.
-
PT1982
А моята, за пръв път се заключи с ключа вътре…. Как стана , нямам обяснение….единственото , което ми идва на ум, е че ключът беше в яке и ако сигналът е намалял или прекъснат , някак си, от текстила….
- Lemi_
А отключена ли бе преди това? През багажника ли стана?
-
PT1982
Е, отключена беше… да , отключих я, отворих багажника, оставих каквото там имаше , отворих задната врата, метнах якето и затворих. Докато отворя предната врата, Макс 5-10 секунди, се заключи.
Никога преди това не се е случвало … винаги като я мия , на стотинки, оставям ключа вътре, за да не се прибират огледалата, години вече… батерията смених преди два три дни, това ми идва на ум
Никога преди това не се е случвало … винаги като я мия , на стотинки, оставям ключа вътре, за да не се прибират огледалата, години вече… батерията смених преди два три дни, това ми идва на ум
- Lemi_
Да се е притиснал бутона за заключване на ключа/не е невъзможно/
Интересно , как е отключихте?
От приложението става ли?
Извън града е хубаво да се носи и втори ключ.
Интересно , как е отключихте?
От приложението става ли?
Извън града е хубаво да се носи и втори ключ.
-
PT1982
Ами имам още два ключа… отидох до града и взех резервен, добре че са 5-6 км
-
glorious
Аз скоро сменях масло и са ми зареждали акумулатора, взели едни 15лв...че и пластмасовия предпазител го няма....
явно нещо не са мн читави...лятото беше паднал под 50% и ми наби някаква грешка. На моя пише made in Germany,май е Varta.
Първи сигнал за слаб акумулатор май е да не се включва start/stop. Така че наблюдавайте.
До колкото си спомням понеже са "много умни", не се зареждат всеки път като си в движение. Тоест ако пътуваш на дълъг път...и батерията е на 70% примерно - не зарежда. После караш 20 дена градско и той не може да се зареди...и проблем...
Първи сигнал за слаб акумулатор май е да не се включва start/stop. Така че наблюдавайте.
До колкото си спомням понеже са "много умни", не се зареждат всеки път като си в движение. Тоест ако пътуваш на дълъг път...и батерията е на 70% примерно - не зарежда. После караш 20 дена градско и той не може да се зареди...и проблем...
-
glorious
Сутрин, а сега и вечер като е студено се чува нещо, ролка ли е,ремък ли е?!?! На вас на какво ви прилича и да записвам ли час в ЕТ?
https://transfer.pcloud.com/download.ht ... 7dNyQ8lfJy
https://transfer.pcloud.com/download.ht ... 7dNyQ8lfJy