Струва 5лв за 3 месеца... Ако някой няма VCDS / OBD Eleven и му трябва елементарна диагностика... Това е. Чете всички модули по колата и даже позволява базово кодиране.

Сложи снимка с циркулярите.SilverBullet написа: 22.10.2023, 19:22:30Аз могаUs3rnam3d написа: 21.10.2023, 21:24:45 Буквално не мога да се сетя за по практичен автомобил, който и да ми доставя удоволствие от шофирането![]()
![]()
Много благодаря на Евгени за отделеното време, както и на @ЦецоNOL за консултациите по телефона.

Беше частично запушено. И като го видях ми стана ясно защо. Ламелите са супер тънки. В комбинация с Г13 антифриза...

Е, това не го знаех. Ако някой ще го сменя - да си има едно наум. Дори и да попада колата в годината, в която почват да слагат Валео, все пак да се провери.
не, ти ми прати рама и даваше двете системи и изрично пишеше да се види с коя система си преди поръчкаUs3rnam3d написа: 25.10.2023, 16:00:06 Да, по рама на моята излезе B, а всъщност в колата беше А. Трябваше да ги сравним преди да поръчаме, ама нищо, здраве да е![]()
Да, така беше, не знаех , че има по- лесен начин да се провери - а и в сервиза така я поръчахме. Нищо де, важното е, че работи.