В Сряда отивам да сменя радиатора на парното. Евгени ми го е поръчал, в 9ч ще започнем. Днес измих колата, от Турция си бях купил някакъв random спрей за почистване на джанти за 2лв, с който ги пръскам след като я изплакна от пяната. Слагам на пауза, пръскам джантите и после доизмивам. Добре се справя с цялата гняс, турско качество
Колата ще стои в гаража от понеделник, готова за процедурата
Седя и си я гледам, и осъзнавам колко много си я харесвам. Буквално не мога да се сетя за по практичен автомобил, който и да ми доставя удоволствие от шофирането, още повече че като излезе фейслифта ми беше грозен даже, а сега ми харесва супер много. Нямам търпение да падне някой друг сняг, да го пробвам това 4х4.
Реших да пробвам и Canton-a малко по- агресивно, вади брутален звук, но с правилните настройки и хубаво качество на песента, която се пуска. Аз лично съм намалил surround опцията, субуфер на макс, с малко повече високи тонове. Важно е ако се пуска музика от Spotify примерно да се настрои самото приложение да пуска музиката с възможно най- високото качество. Разликата е голяма.