при дъжд прекъсва
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- danielkar
при дъжд прекъсва
Колеги при дъдж прекъсва и губи мощност Шкода октавия 1.6 бензин 102 коня. Сменени са кабели , свещи , горивен филтър въздушен, от какво може да е?
- bondo
- Гараж: O3 1.4 TSI 2016
при дъжд прекъсва
Бобини ?
- danielkar
при дъжд прекъсва
ако е бобината няма ли да прекъсва и при сухо време?Съмнявам се да е тя
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
при дъжд прекъсва
Има вероятност уплътненията на корите под чистачките да пропускат вода и оттам да се овлажнява компютъра. Нали@aleksander,
, Ауди стайл.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
-
mischoka
- Гараж: в търсене
при дъжд прекъсва
Бобината е една, на моето ауди е сменвах, но прекъсваше и в сухо време.
- danielkar
при дъжд прекъсва
на 3 -ти цилиндър кабела беше изваден , сложих го ще видим дали е от него,
- danielkar
при дъжд прекъсва
а някой може ли да ми каже от какво сутрин на студен двигател ми глъхне , като изфорсирам на бензин даже гърми в колектора, какво става?Казаха ми че от сместа , ама дори да е от това какво мога да направя?Ламбда сондата ми не работи, имам нова скоро ще е сменя, ама няма да е от нея, защото тя сработвала на 2-рата минута